Ανακοίνωση Μιχαλάκη Μάλλα (Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας / Πρόεδρος της επαρχιακής Λαρνακας Συμμαχία Πολιτών)

mallasΠαρά του οτι συμφωνώ με τις θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών στο Εθνικό μας θεμα και στην διακυβέρνηση της Πατρίδας μας, με μεγάλη λύπη σας πληροφορώ για την παραίτηση μου απο Πρόεδρος της επαρχιακής Λαρνακας και συνεπώς απο την Πολιτικη και Ανώτατη Σύγκλητο.

Η επιμονή του Προέδρου του Κινήματος να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αδυνατεί την όλη υποψηφιότητα του Ενδιάμεσου χώρου.
Σκοπός και στόχος της στρατηγικής μας ήταν η ΑΠΑΛΛΑΓΗ της διακυβέρνησης Αναστασιάδη. Η υποψηφιότητα του Προέδρου μας, δεν εξυπηρετεί καθόλου τον αρχικό σκοπό και στόχο μας. Την θεωρώ ενάντια στις ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ μου να υποκρίνομαι την στιγμή που εκ των πιο πανω αναφορών δεν πρόκειται να συμμετέχω σε αυτή την εκλογική διαμάχη.

Επίσης και για να σταματήσουν τα ψέματα και οι συκοφαντίες εναντίον μου, δυο μήνες τώρα, μέσω του διαδικτύου και άρθρα στον έντυπο τύπο, οι συναγωνιστές μου ΠΛΗΤΤΟΥΝ την υποψηφιότητα του ενδιάμεσου χώρου, παρά του Αναστασιάδη.

Θέλω να ευχαριστήσω ολους όσους συνεργάστηκαν ΤΙΜΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ μαζί μου την τελευταία πενταετία.

Ευελπιστώ να παραμείνουμε φίλοι και πιστοί στον ΑΓΩΝΑ για την απελευθέρωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας και ΑΝΥΨΩΣΗΣ του βιοτικού επιπέδου του λαού μας.

Μ. ΜΑΛΛΑΣ 12/06/2017

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!