Τριήμερο Πασχαλινό Εργαστήρι – “Εγώ δημιουργώ μέσα από την παράδοση”

Πασχαλινό Πρόγραμμα 1

Μετά την επιτυχία του περσινού πασχαλινού προγράμματος «Εγώ Δημιουργώ…μέσα από την Παράδοση» και τη μεγάλη ζήτηση για συμμετοχή, το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας μαζί με τους συνεργάτες του διοργανώνει και φέτος ένα τριήμερο πρόγραμμα βασισμένο στην κυπριακή παράδοση, με καινούρια εργαστήρια, νέες δημιουργικές ιδέες και πολλή πολλή φαντασία!

Το παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να φτιάξουν αυτοσχέδια μουσικά όργανα και να δημιουργήσουν τα δικά τους τσιαττιστά, να σχεδιάσουν δικές τους λούτρινες κούκλες επηρεασμένες από την κυπριακή ενδυμασία, να κεντήσουν στο δικό τους καδράκι, με πρότυπο το Λευκαρίτικο κέντημα, να γνωρίσουν την καλαθοπλεκτική και να διακοσμήσουν τα δικά τους καλάμια, να φτιάξουν μολυβοθήκες από πηλό και να τις διακοσμήσουν με κυπριακά μοτίβα, να γράψουν τις δικές τους ιστορίες και πολλά άλλα!
Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/112993355900182/

To Ίδρυμα εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στο χορηγό μας Βιβλιοπωλείο Δημήτρη Κατσώνη και στη Μαρία Βονιάτη για το σχεδιασμό του διαφημιστικού μας φυλλαδίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24001502
(Περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Ημερομηνίες: 10, 11, 12 Απριλίου
‘Ωρες: 7.45πμ-1.30μμ
Ηλικίες: 6-12 χρονών

Κόστος συμμετοχής: € 60.00 (ειδικές τιμές για αδέρφια)

*Προτεραιότητα συμμετοχής θα δίνεται στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα.

Πασχαλινό Πρόγραμμα 2 (1)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!