Ανακοίνωση Δημαρχεύοντα Λάρνακας κ. Πέτρου Χριστοδούλου για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές 

Λάρνακα, 28/09/2016

petros-xΜε πλήρη σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους Δημότες της Λάρνακας, ανακοινώνω ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, θα διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Λάρνακας.

Η πόλη μας βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία προκλήσεων. Σήμερα, επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να καθορίσουμε το δρόμο που θα αλλάξει την πορεία και την ανάπτυξη της Λάρνακας. 

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της ευθύνης, αλλά και του καθήκοντος, θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά με αφοσίωση, πρωτίστως  με καθαρά χέρια, για την μοναδική πόλη που ξεχάστηκε από όλους και έμεινε ουραγός της ανάπτυξης. 

Συνεχίζω για καλύτερη ποιότητα ζωής και εργασίας για τον δημότη και για μια πόλη ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους της. Μια Λάρνακα, πόλη επιλογής για  την οικογένεια και τους νέους, μια πόλη επιλογής για τον επιχειρηματία, ντόπιους και ξένους επενδυτές. Μια πόλη  επιτέλους της ανάπτυξης και της προόδου. 

Πέτρος Χριστοδούλου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως: “Ντρεπομαστε να ζητάμε συνέχεια βοήθεια από φίλους, δωρητές και εθελοντές, για μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται από το κράτος, επειδη αγνοεί το πρόβλημα των αδέσποτων”

Άρθρο του Παντελή ΑχιλλέωςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ,  Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν και κάποιοι, ακόμα, την απόφαση μου να είμαι

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!