Παρουσιάσεις του βιβλίου «101 Διδάγματα Ζωής» στην Κύπρο

Παρουσιάσεις του βιβλίου «101 Διδάγματα Ζωής» στην Κύπρο
Συγγραφέας: Γιώργος Παπαδόπουλος – Κυπραίος


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΥΠΡΑΙΟΣ
Ιδρυτής των εκδόσεων Διόπτρα
Από τον ιδρυτή των Εκδόσεων Διόπτρα, ένα βιβλίο-απόσταγμα ζωής γεμάτο Διδάγματα που εμπνέουν και ενθαρρύνουν. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος συνέλεξε από την εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής, ιδέες και αξίες που άντεξαν στον χρόνο και τις διατύπωσε με τρόπο ώστε να γίνουν κατανοητές από όλους.

942

Τα “101 διδάγματα ζωής” θα παρουσιαστούν στην Κύπρο ως εξής :

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 – Λευκωσία στις 14.30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου Φιλοθέου
Δημοκρατίας 3, Άγιος Δομέτιος.
Τηλ. : 22 355 677
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου και η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 – Ακρούντα
στις 16:30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων κοινοτικού συμβουλίου Ακρούντας
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας. Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του πολιτιστικού ομίλου, κύριος Πανίκος Λουρουτζιάτης.
Πληροφορίες: 99661013

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015-Πάφος στις 17:00 στα Public Πάφου
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Μάκης Αντωνόπουλος.
Kings Avenue Mall, Λεωφ. Τάφοι Βασιλέων 2
Τηλ. : 26023030

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015- Λευκωσία  στις 12:30 στα Public Λευκωσίας
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου και η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου.
Εμπ. Κέντρο “The Mall of Cyprus”
Βεργίνας 3, Στρόβολος
Tηλ.: 22782542

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015- Λεμεσός στις 12:30 στα Public Λεμεσού
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου και ο συγγραφέας.
My Mall, Ζακάκι
Tηλ. :25826926

Το βιβλίο
Το βιβλίο έχει σαν στόχο να κινητοποιήσει τον αναγνώστη του, ενθαρρύνοντάς τον να σημειώσει τις σκέψεις του και να συμπληρώσει τα λεγόμενα του κάθε Διδάγματος. Η πρωτοτυπία του βιβλίου που συνδυάζει Διδάγματα Ζωής με Συμπαντικούς Νόμους και Θεμελιώδεις Αρχές, το καθιστούν μοναδικό στο είδος του.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου βρίσκουμε συμπαντικούς νόμους και θεμελιώδεις αρχές που επιδρούν στην καθημερινότητα και στις σχέσεις μας, ενώ στο δεύτερο μέρος ο αναγνώστης καλείται να αναλάβει δράση με όπλο τη θετική σκέψη και ένα μολύβι, με το οποίο θα γράψει τις δικές του σκέψεις.

Το να μεταδίδεις τη γνώση σημαίνει να ανάβεις από το λυχνάρι σου τα κεριά των άλλων, χωρίς να στερείσαι τίποτα από τη δική σου φλόγα.

Picture 192Ο συγγραφέας
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος – Κυπραίος γεννήθηκε στην Ακρούντα της Κύπρου τον Μάιο του 1941. Σε ηλικία 15 ετών ορκίστηκε μέλος της ΕΟΚΑ στον αγώνα της εναντίον των Άγγλων, για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Σπούδασε Ηλεκτρονικά στην Αθήνα με υποτροφία και εργάστηκε στην Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA).
Τον Δεκέμβριο του 1966 μετανάστευσε στο Τορόντο του Καναδά, όπου εργάστηκε ως ηλεκτρονικός. Φοίτησε στο College of Education του Πανεπιστημίου του Τορόντο και διορίστηκε καθηγητής ηλεκτρονικών στο Danforth Technical School.
Στην Αθήνα εγκαταστάθηκε τον Φεβρουάριο του 1974 και φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άσκησε τη δικηγορία ως τον Μάρτιο του 1985. Το 1978 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο Διόπτρα, του οποίου ανέλαβε τη διεύθυνση από το 1985.
Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2013 και αναφέρετε στη συνεισφορά των Κυπρίων στους αγώνες του Έθνους, καλύπτει την περίοδο από το 1775 μέχρι το 1959, όταν έληξε ο αγώνας της ΕΟΚΑ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!