Κινηματογραφικές Προβολές με 2 ευρώ μόνο, ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

20151001_125200

Περισσότερα από 1500 εισιτήρια έχουν πουληθεί για την παιδική κινηματογραφική προβολή “Minions”, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.
Οι κινηματογράφοι Κ Cineplex, στη Λάρνακα, συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια που σκοπό έχει να στηρίξει το Συσσίτιο Λάρνακας.
Τα εισιτήρια διατίθενται προς μόνο 2 ευρώ το ένα, και όλα τα λεφτά απ’ τις πωλήσεις των εισιτηρίων πάνε στο Συσσίτιο Λάρνακας.
Η επόμενη προβολή των 2 ευρω με τον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει απ’ τις 15 Νοεμβρίου.

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Το συσσίτιο προσφέρεται σε μαγειρείο απέναντι από τη ΣΠΕ Μακράσυκας στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή.
Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από αυτό το “ιερό έργο” επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Skala Times μαζί της, υποσχέθηκε να μας δώσει περισσότερα στοιχεία για το Συσσίτιο Λάρνακας, έτσι ώστε να βοηθηθεί αλλά και να βοηθήσει περισσότερος κόσμος που ενδεχωμένως να μην έχει ακούσει ακόμη γι αυτό. Το Skala Times
θα φιλοξενήσει σύντομα συνέντευξη της ανώνυμης αυτής γυναίκας που επιτελεί ιερό έργο και βοηθά χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινα.
Άλλωστε, όσο αυξάνεται η ανεργία πληθαίνουν και οι άνθρωποι που καταφεύγουν στο συσσίτιο. Άνεργοι, λήπτες βοηθήματος, διαζευγμένες μητέρες με παιδιά, οι οποίες εκτός από άνεργες δεν λαμβάνουν ούτε διατροφή από τους συζύγους τους για διάφορους λόγους, όλοι αυτοί βρήκαν μια πηγή όασης στην έρημο της απελπισίας τους και αυτή η όαση ονομάζεται ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ το οποίο όλοι έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!