Προβολή 7 Σεπτεμβρίου “Pride”

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας ιδρύθηκε το 1979 σαν μη-κερδοσκοπικός οργανισμός. Προσφέρει μια εναλλακτική κινηματογραφική εμπειρία αφού προβάλλει ταινίες σε διαφορετικές τοποθέσιες και επιλέγει ανεξάρτητες και εναλλακτικές ταινίες, δημιουργικά ντοκυμαντέρ και Κυπριακές παραγωγές.

Τα εισητήρια κοστίζουν €5 για μη εγγεγραμένα άτομα, και €3 για μέλη της λέσχης· Η ετήσια συνδρομή για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη κοστίζει €15.

7 Σεπτεμβρίου: Pride
Στις 8.30 μ.μ
Η προβολή θα γίνει στο Μουσείο Πιερίδη

pride

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το Καλοκαίρι του 1984, η Μάργκαρετ Θάτσερ είναι στην εξουσία και οι ανθρακωρύχοι σε απεργία. Στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων στο Λονδίνο, αποφασίζεται να συγκεντρωθούν χρήματα για να υποστηριχτούν οι οικογένειες των απεργών. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: οι ανθρακωρύχοι ντρέπονται να πάρουν τα λεφτά. Οι γκέι ακτιβιστές, από την άλλη, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη δωρεά και πηγαίνουν πόρτα-πόρτα στις οικογένειες. Εντοπίζουν αρχικά ένα χωριό στην Ουαλία, που έχει πληγεί από την απεργία, και ξεκινούν με ένα μικρό πούλμαν.

Πρωταγωνιστούν: Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West

Σκηνοθεσία: Matthew Warchus
Διάρκεια: 119’
Είδος: Κωμωδία, Δραματική
Γλώσσα: Αγγλικά
Υποτίτλοι: Ελληνικοί
Χρονολογία παραγωγής: 2014

Οι ταινίες προβάλλονται με τη χορηγία του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

Όλες οι προβολές απευθύνονται σε κοινό ηλικίας 18 και άνω. Είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 επιτρέπεται μόνο με γονική συναίνεση.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!