Ζηνωνειες Υποτροφίες

uniΟ Δήμος Λάρνακας έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία απονομής Ζηνώνειων Υποτροφιών των  (πλήρεις και μερικές), για το έτος 2014-2015.

Οι υποτροφίες αφορούν Δημότες Λάρνακας και προσφέρθηκαν από  τα πιο κάτω Πανεπιστήμια και Κολλέγια:

–        Frederick University

–        Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus

–        UniversitoNicosia

–        European University Cyprus

–        Alexander College

–        PA College

–        CDA College

–        Intercollege

–        KES College

Συνολικά δόθηκαν 17 υποτροφίες.
Ο θεσμός των «Ζηνώνειων Υποτροφιών», έχει ξεκινήσει επίσημα το 2012 και πρόκειται για μια πρωτοβουλία και προσπάθεια του Δήμου Λάρνακας, σε συνεργασία με Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα παγκύπρια.   Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λάρνακας (πυλώνας Αλληλεγγύης).
Σκοπός των Υποτροφιών είναι να βοηθήσουν παιδιά οικονομικών ευάλωτων ομάδων, δίνοντας τους το δικαίωμα της μάθησης και για το λόγο αυτό τα κριτήρια για παραχώρηση των υποτροφιών, αποτέλεσαν η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, αλλά και ο Γενικός Βαθμός του Απολυτηρίου Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης.
Ο Δήμος Λάρνακας, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα τα οποία πρόσφεραν τις υποτροφίες και αναγνωρίζει ότι η κοινωνική συνοχή, είναι στοιχείο δύναμης της κοινωνίας που μέσα από αυτή κτίζεται μια αμφίδρομη σχέση συνέργειας μεταξύ του Δήμου και της κοινωνίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!