Truth or Dare “Ανάλαφρη Τακτική”

Γράφει ο Νίκος Νικολάου

specialΗ τακτική που θα ακολουθήσω αυτή την εβδομάδα για να γράψω θα είναι ανάλαφρη έτσι για να πειραματιστώ και λίγο. Η έλλειψη έμπνευσης με οδήγησε στην απόφαση πως θα γράψω με…. τακτική ανάλαφρη. Τάχα έχω και τακτική όπως καταλαμβαίνεις.

Ποιος νομίζεις πως είσαι ρε Νικό για να θεωρείς πως γράφεις και με τακτική; Εύλογο ερώτημα. Κοίταζω γύρω μου και δυσκολεύομαι να βρώ ανθρώπους προσγειωμένους. Τι συμβαίνει; Οι περισσότεροι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους πριν καν αποκτήσουν μια κάποια ιδέα για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Έτσι και εγώ μετά από διεξοδικές συζητήσεις που είχα με τον εαυτό μου αποφάσισα πως γράφω με τακτική. Μέγαλο κατόρθωμα το οποίο με καθιστά ικανό να σταθώ και εγώ επάξια δίπλα από ανθρώπους που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Απίστευτο πόσοι περάσαν αστραπιαία τώρα από το μυαλό μου. Θα είμαι και εγώ ένας από αυτούς, τέλεια. Γράφω με τακτική είπα και αποφάσισα.

Μα σίγουρα αυτό από μόνο του με καθιστά ικανό για να γίνω και εγώ ένας από αυτούς; Μια εμμονή με διακατέχει ξαφνικά και μου λέει πως πρέπει να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο να γράφω με τακτική για να γίνω και εγώ μια ψωνάρα που θα χρησιμοποιεί περισσότερες φορές το εγώ.

Έτσι πάει. Αν κρίνω από αυτούς, όλοι είναι πολυτάλαντοι με την έννοια όποια λαξευτή πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις το ταλέντο τους από κάτω. Έτσι και εγώ αποφάσισα ότι είμαι γενικότερα κουλτουριάρης, θα ασχολούμαι με πράγματα, ιστορίες, καταστάσεις, κακά που ασχολούνται ανθρώποι που σπούδασαν την τέχνη, την αρχιτεκτονική, το θέατρο και ξέρω εγώ τι άλλο έτσι γιατί ειναι και πολύ της μόδας σήμερα να έχεις άποψη επί παντός επιστητού. Τώρα ανακυρήσσω και τον εαυτό μου πολυτάλαντο κουλτουριάρη.

Ο δρόμος προς την αυτογνωσία είναι πολύ σημαντικός. Ελπίζω να σας ενέμπνευσα ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσουμε για να μπούμε στην πορεία προς την αυτογνωσία. |
Σίγουρα όχι την ανάλαφρη τακτική.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως: “Ντρεπομαστε να ζητάμε συνέχεια βοήθεια από φίλους, δωρητές και εθελοντές, για μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται από το κράτος, επειδη αγνοεί το πρόβλημα των αδέσποτων”

Άρθρο του Παντελή ΑχιλλέωςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ,  Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν και κάποιοι, ακόμα, την απόφαση μου να είμαι

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!