My View “Αγάπα σε»

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

loveyourselfΛένε ότι αν χαθεί ο άνθρωπος από τον πλανήτη γη, θα θριαμβεύψει για ακόμα μιαν φορά η φύση. Και όμως είμαστε εδώ για να τον κυβερνούμε.
Άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο ενώ κατευθυνομουν προς την δουλειά μου ένα τραγούδι, που πρέπει να το άκουσα εκατό τουλάχιστο φορές. Δεν ξέρω πως, (ίως επειδή όταν ξεκίνησε βρισκόμουν σε round-about και γύρισε ο νους μου), αλλά για πρώτη φορά κατάλαβα τι ήθελε να πει.
Λοιπόν, επειδή υποψιάζομαι ότι τα άρθρα μου τα διαβάζουν μόνο συνειδητά πλάσματα, και έτσι δεν διατρέχω τον κύνδινο να απευθυνθώ σε ανθρώπους που τους αρέσει το ψέμα…Το τραγούδι με άγγιξε πολύ βαθιά. Το μόνο που έλεγε είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είσαι. Απλά και ωραία. Αγάπα σε. Όπως είσαι. Με όλες τις αδυναμίες σου, με όλες τις δυνάμεις σου. Με όλες τις ασχήμιες σου, τις ατέλειες σου, με όλη την τελειότητα σου. Δέξου σε όπως είσαι. Ο καθένας μας είναι πανέμορφος/η.
Ακριβώς όπως είναι και αυτός ο πλανήτης. Όπως ακριβώς είναι και η φύση. Τέλεια! Με όλες τις αδυναμίες της, με όλες τις δυνάμεις της, με την ασχήμια της, με την ομορφιά της. Είναι τέλεια!
Χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να  επιδιώκουμε να γίνομαστε όλο και καλύτεροι ανθρώποι. Απλά να αγαπάμε αυτό που ήδη είμαστε.david 2
Και αν η αγάπη μας δεν είναι αρκετή. Τότε πηγαίνετε στην πηγή. Στον Δημιουργό. Αυτός σας ξέρει καλύτερα και έχει περισσότερη αγάπη που όλο μεγαλώνει. Και το μόνο που ζητά είναι να στραφούμε προς Εκείνον και να του ζητήσουμε συγχώρεση και αμέτρητη αγάπη.
Σκεφτόμουν επίσης (ναι, μέσα στο αυτοκίνητο ενώ κατεθυνόμουν προς τη δουλειά μου), ότι κάθε φορά που ζητάμε συγχώρεση απο Τον Θεό, μας έδωσε υπόσχεση ότι θα μας συγχωρεί. Και κάθε φορά που μας συγχωρεί  η αγάπη Του μεγαλώνει! Δοκιμάστε το. Συγχωρέστε τον εαυτό σας, και θα δείτε ότι η αγάπη σας, για σας, θα μεγαλώνει!
Θέλει ταπεινότητα η συγχώρεση, αλλά το αίσθημα είναι ζεστό όπως είναι και η αγάπη.

Υ.Γ. http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE

http://www.youtube.com/watch?v=y_6ak9CYx48

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!