Marierose Jackson

She makes a move…..and you?

Είναι νέα, όμορφη, αθλητικός τύπος, λατρεύει τον  Michael Jackson και επιθυμεί να βοηθά όσο μπορεί μέσα από φιλανθρωπικά έργα. “Νομίζω αυτός είναι ο σκοπός μας στη γη, να βοηθάμε και να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι” τονίζει, πριν ξεκινήσει να μας μιλά για το καταπληκτικό πρωτοποριακό φιλανθρωπικό project “Cyprus Fundraising Roller Skate Tour”.  Η Marierose Tarkmanian (ή Marierose Jackson όπως της αρέσει να λέει), η οποία κατάγεται από τη Λάρνακα δίνει συνέντευξη στο Skala Times και μας εξηγεί τι σημαίνει αυτό το φιλανθρωπικό πρωτοποριακό project που πρόκειται να κάνει σύντομα στο νησί μας.
Αυτή κάνει ένα βήμα για να βοηθήσει παιδιά, εμείς άραγε;

Της Μαρίας Thompson και Γιώτας Δημητρίου

Καταρχάς ποιο ήταν το έναυσμα αυτής την ιδέας για ένα φιλανθρωπικό project;
Είναι γνωστή η αγάπη, η λατρεία μου θα έλεγα, για τον Michael Jackson, όταν λοιπόν ενημερώθηκα, μετά τον θάνατο του, πως μια από τις επιθυμίες του ήταν να φτιάξει ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Αφρική, συγκινήθηκα. Ένοιωσα την ανάγκη να συμβάλω σε αυτό το όραμα του. Επειδή λοιπόν ασχολούμαι για χρόνια με rolling skate σκέφτηκα ένα project μέσα από το οποίο θα μπορούσα να το συνδυάσω. Έτσι, μέσα από το καταπληκτικό “Cyprus Fundraising Roller Skate Tour”  το οποίο θα διαρκέσει 12-14 μέρες, τώρα τον Σεπτέμβριο, θα διασχίσω την ελέυθερη Κύπρο (συνολικά 96 ώρες) με roller blading, ποδηλασία και ορειβασία. Θα σταματώ βέβαια σε σταθμούς (χωριά). Επίσης θα επισκεφτώ σχολεία για να μιλήσω με παιδιά, για το ιερό ρόλο της φιλανθρωπίας, για το δικό μου Project κτλ. Επίσης θα έχουμε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς να καλύψουν την διαδρομή καθώς και την στήριξη άλλω μέσων μαζικής ενημέρωσης (διαδικτυακά περιοδικά κ.ά).

Πώς θα μαζευτούν τα λεφτά για τον σκοπό του νοσοκομείου;
Θα μαζεύουμε λεφτά από τα μέρη που θα περνάμε. Θα υπάρχουν tickets γι αυτούς που θα προσφέρουν αλλά χωρίς ποσό, θα μπορεί ο καθένας να προσφέρει το ποσό που μπορεί. Εδώ να αναφέρω, πως παρόλο που ήταν δικιά μου η ιδέα, πλαισιώνομαι από μια καταπλητική ομάδα παιδιών που είναι δίπλα μου και με βοηθούν. Είμαστε όλοι νεαροί, γύρω στα 30 με όραμα να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε. Επίσης, όσοι χορηγοί ή εθελοντές επιθυμούν να προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, είτε στο τηλέφωνο 95120700.

Κάποιος ίσως σκεφτεί “γιατί νοσοκομείο στην Αφρική και όχι βοήθεια στη πόλη της την Λάρνακα ή κάπου στην Κύπρο”
Να αναφέρω ότι μέρος από το ποσό που θα μαζευτεί θα πάει στην κοινότητα μας, στη Λάρνακα, πάλι για παιδιά. Ήδη έχω μιλήσει και με τον Δήμαρχος μας τον κύριο Λουρουτζιάτη, ο οποίος οφείλω να πω ότι είναι δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια μου και με στηρίζει και τον ευχαριστώ και δημόσια. Μάλιστα για την έναρξη του “Cyprus Fundraising Roller Skate Tour”, μας έχει επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την πλατεία στην αρχή των Φοινικούδων, μπροστά από το συντριβάνι για ένα μικρό πάρτυ, αφού από εκεί θα γίνει η εκκίνηση.

Σκοπεύεις να γίνει θεσμός το “Cyprus Fundraising Roller Skate Tour”.;
Ναι αυτός είναι ο σκοπός μου. Έχω ανάγκη να προσφέρω και μακάρι όλοι μας να προσφέραμε στο συνάνθρωπο μας όσο και όπως μπορούμε.

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην μιλήσουμε για τον Michael Jackson, που βλέπουμε και το tattoo πάνω σου με το όνομα του…
Για μένα ο Michael Jackson είναι κάτι ιερό, λατρεία, δεν νομίζω να μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσα πολλά σημαίνει για μένα αυτός ο καταπληκτικός καλλιτέχνης και άνθρωπος που χάθηκε τόσο πρόωρα. Αν και πάντα ήθελα να προσφέρω μέσα από φιλανθρωπικό έργο, είναι η αγάπη μου γι αυτόν που ώθησε σε αυτό το project για να συμβάλω και εγώ στο όραμα του για ένα νοσοκομείο στην Αφρική που ήταν επιθυμία του και μάλιστα υπάρχει και ηχογραφημένο ντοκουμέντο που μιλά γι αυτή την επιθυμία του….Τι να πω….(χαμογελά)…..αναρωτιέμαι πως θα νιώσει η οικογένεια του όταν μάθει πως κάποια εδώ στη Κύπρο μέσα από ένα φιλανθρωπικό project έχει συμβάλει για πραγματοποίηση αυτής της επιθυμίας του Michael Jackson για ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Αφρική…..

Αυτό βέβαια θα κάνει γνωστή και την Κύπρο και είναι θετικό να γίνονται τέτοιες πρωτοποριακές φιλανθρωπικές προσπάθειες στο νησί μας.
Να αναφέρω εδώ, πως ήδη είμαστε σε επικοινωνία και με Ελλάδα και μια ομάδα εκεί που θέλει να μας βοηθήσει στο project μας αυτό θα είναι δίπλα μας.

Τι θα ήθελες να πεις στο κόσμο;
Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει στο project μας αυτό όσο επιθυμεί. Το θεωρώ ζωτικής σημασίας να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα τα παιδιά….ιδιαίτερα τα παιδιά.

 

Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του “Cyprus Fundraising Roller Skate Tour” στο facebook: http://www.facebook.com/groups/CFRST/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως: “Ντρεπομαστε να ζητάμε συνέχεια βοήθεια από φίλους, δωρητές και εθελοντές, για μια δουλειά που έπρεπε να γίνεται από το κράτος, επειδη αγνοεί το πρόβλημα των αδέσποτων”

Άρθρο του Παντελή ΑχιλλέωςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ,  Κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν και κάποιοι, ακόμα, την απόφαση μου να είμαι

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!