Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωροεπιταγές 52.000 ευρώ σε 1.300 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Λεμεσού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Stelios Philanthropic Foundation: Αλληλέγγυοι σε αυτούς που μάχονται ενάντια
στον COVID-19

Τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής συνεχίζει να στηρίζει, το Stelios Philanthropic Foundation προσφέροντας το ποσό των 52.000 ευρώ στο ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, για την τιτάνια μάχη που δίνουν καθημερινά, για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Συγκεκριμένα, 1.300 άτομα, τα οποία εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, υπερβαίνοντας εαυτούς, θα λάβουν έκαστος, βιβλιάριο διατακτικών επιταγών (δωροεπιταγών) συνολικής αξίας 40 ευρώ, που θα μπορούν να εξαργυρώσουν στις Υπεραγορές Αλφαμέγα σε όλη την Κύπρο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το 10% της αξίας των vouchers θα καλυφθεί με την ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Αλφαμέγα, ενώ τα βιβλιάρια διατακτικών επιταγών θα διατεθούν μέσω του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε ότι με το συμβολικό αυτό ποσό, στέλνουμε τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα, λέγοντας παράλληλα το δικό μας μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, οι οποίοι επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, συμβάλλουν τα μέγιστα στον αγώνα επιβίωσης πολλών συνανθρώπων μας. Στις δύσκολες αυτές ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι να σταθούμε αλληλέγγυοι σε αυτούς, που νυχθημερόν καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες για την υπεράσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας, είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το Stelios Philanthropic Foundation, τον περασμένο Μάϊο πρόσφερε σε 1.000 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες των έξι δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.steliosfoundation.com.cy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Βύρας: «Είναι πεποίθηση μου ότι εκεί που υπάρχει καλή θέληση, συνεννόηση και επικοινωνία μπορούμε να ξεπερνούμε δυσκολίες και προβλήματα»

Μετά τις θετικές σημερινές εξελίξεις για την συνέχεια του πρότζεκτ Λιμάνι-Μαρίνα Λάρνακας, ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Βύρας, μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ του

error: Content is protected !!