Παλίο Νοσοκομείο Λάρνακας, εικόνες ντροπής!

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια
SkalaTimes

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος χθες και τα περιβαλλοντικά ζητήματα και προβλήματα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας είναι ομολογουμένως πολλά. Κάποια έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές φορές, κάποια μένουν κάτω από το χαλί.

Ο κήπος του παλιού νοσοκομείου Λάρνακας αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τη πόλη μας, όπως και το παλιό νοσοκομείο που έχει μείνει στο έλεος (σπασμένα παράθυρα, καρέκλες πεταγμένες στην αυλή, λακκούβες επικίνδυνες, κτλ) που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα και όχι χώρα μέλος της Ε.Ε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SkalaTimes ο εν λόγω κήπος είναι Γη Κρατική και δεν ανήκει στο Δήμο Λάρνακας για να μπορεί να προβεί σε καθαριότητα, εξωραϊασμό και δεντροφύτευση του.  
Από την άλλη, σύμφωνα με τις πηγές του SkalaTimes, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να θεωρεί πως το εν λόγω κομμάτι γης (κήπος) είναι ευθύνη του ΟΚΥΠΥ (Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας) με αποτέλεσμα, οι σκηνές να θυμίζουν χώρα τριτοκοσμική.

Το SkalaTimes δημοσιεύει πιο κάτω τις φωτογραφίες που τραβήξαμε χθες 5/6/2020 (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος) και ευχόμαστε σύντομα το σκηνικό ντροπής να αλλάξει.



Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!