Δωρεάν αθλητισμός σε παιδιά στο Δήμο Λιβαδιών

Ο Δήμος Λιβαδιών σε συνεργασία με τον ΚΟΑ μέσα στα πλαίσια της Αθλητικής  και Κοινωνικής του προσφοράς  προς όλους τους Δημότες Λιβαδιών υπενθυμίζει πως δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά  να γυμναστούν δωρεάν.

«Θα ήθελα ως Δήμαρχος να καλέσω γονείς και παιδιά να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνει ο Δήμος μας και να εγγραφούν σε ένα από τα πιο κάτω προγράμματα:
1. Αθλητισμός στην προδημοτική εκπαίδευση
2. Γενική Άθληση
3. Ρυθμική Γυμναστική
4. Ταεκβοντό
5. Αντισφαίριση
Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να έχουν τα οφέλη της άσκησης, φυσικής δραστηριότητας και αθλημάτων και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα» δήλωσε ο Δήμαρχος Λιβαδιών κ. Μάριος Αρμένης.

Η Πολιτεία και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ξεκίνησαν το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» (ΑΓΟ) με σκοπό να προσφέρουν σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, ηλικίας, φυσικής κατάστασης, μόρφωσης, κοινωνικής τάξης και οικονομικής κατάστασης την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» προσφέρει ευκαιρίες άθλησης με στόχο την διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής υγείας καθώς και την συμμετοχή των μελών του σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!