Συνάντηση Προέδρου και Γραμματέα Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών με ΕΤΑΠ Λάρνακας

Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών(κ.κ. Κώστας Τίγγης και Χριστόφορος Παντελή) είχαν συνάντηση πριν λίγες μέρες με την λειτουργό της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας κ. Νανά Ασμένη Παύλου και συζήτησαν την μέχρι σήμερα πορεία Ανάπτυξης της κοινότητας Περβολιών καθώς και τα έργα που εκτελούνται ή και θα εκτελεσθούν για την περαιτέρω πορεία αναβάθμισης του τουριστικού προίόντος της περιοχής Περβολιών.

Τονίστηκε η σημασία εκτέλεσης έργων στην περιοχή Περβολιών , όπως η κατασκευή κυματοθραυστών αλλά και το αίτημα της κοινότητας για συνέχιση κατασκευής των υπολοίπων. Η ολοκλήρωση της Α’ φάσης του παραλαιακού πεζοδρόμου και ποδηλατοδρόμου(άρδευση και φύτευση) αλλά και η έναρξη της κατασκευής της Β φάσης του παραλιακού πεζοδρόμου .
Το έργο εγκατάστασης φωτιστικών συστημάτων στην Α φάση του παραλιακού πεζόδρομου τονίστηκε ιδιαίτερα καθώς έδωσε άλλες διαστάσεις προσέλκυσης κόσμου στο έργο αυτό, όπως και η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής σε αυτό.

Η κοινότητα Περβολιών προχωρά στην εγκατάσταση πλήρους εξοπλισμού και θεατρικών συστημάτων στο Κοινοτικό της Θέατρο (ολοκληρώνεται η εργασία τέλος Απριλίου) και επίσης αρχίζει η κατασκευή αποχωρητηρίων πλησίον της υπαίθριας εξέδρας εκδηλώσεων.

Επιπλέον, φέτος προγραματίζεται η έναρξη εργασιών κατασκευής πάρκου πλησίον του ξενοδοχείου e-hotel(αναμένεται η άδεια οικοδομής)

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου  Περβολιών εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για την συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών με την ΕΤΑΠ Λάρνακας (Πρόεδρο, Δ.Σ και Λειτουργό) .
Η προσθήκη ενημερωτικής πινακίδας στον Πύργο της Ρήγαινας, η καθαριότητα του Αρχαίου Μνημείου του Πύργου της Ρήγαινας απο το τμήμα Αρχαιοτήτων, η τοποθέτηση αναμνηστικής πινακίδας για φωτογράφηση επισκεπτών στη περιοχή του Φάρου, το φύτευμα φοινικόδεντρων σε όλο το μήκος της παραλίας του ΦΑΡΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στα Περβόλια καθώς και η εγκατάσταση οργάνων εκγύμνασης πάνω στον παραλιακό πεζόδορομο αποτελούν έργα συνεργασία Κοινότητας Περβολιών και  ΕΤΑΠ Λάρνακας. 

Η λειτουργός της ΕΤΑΠ μέσα απο την πολύ χρήσιμη και επικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη ανέλαβε να προωθήσει αιτήματα της Κοινότητας Περβολιών για επίλυση και  κυρίως το σοβαρό θέμα κατασκευής των υπόλοιπων κυματοθραυστών, αλλά και της έναρξης της β’ φάσης του παραλιακού πεζοδρόμου και χώρων στάθμευσης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!