All I want for Christmas… H Λάρνακα εύχεται…

 

Το SkalaTimes ρώτησε γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της πόλης μας τι εύχονται για τα Χριστούγεννα και τι για το 2019. Ενδιαφέρουσες και ποικίλες οι απαντήσεις.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε και τον Δήμαρχο της πόλης μας,  τον Ανδρέα Βύρα!

 

SkalaTimes

 


ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Εύχομαι σε όλους Χριστούγεννα με ηρεμία, όμορφες στιγμές, γύρω από ανθρώπους που αγαπάμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τη νέα χρονιά που έρχεται.
Για το νέο έτος, εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου η Λάρνακα μας να αποκτήσει την ευημερία που της αξίζει και να γίνει η πόλη που ονειρευτήκαμε. Γι αυτό το όραμα εργαζόμαστε ως δημοτικό συμβούλιο, αλλά για να γίνει η πόλη μας όπως την θέλουμε πρέπει ο καθένας να βάζει το δικό του λιθαράκι εκεί που μπορεί, όσο και όπως μπορεί.
Καλές γιορτές σε όλους!

ΓΙΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ SKALATIMES)
Για αυτά τα Χριστούγεννα και για το νέο έτος, το 2019, εύχομαι μπόλικη αγάπη (φιλική, οικογενειακή, ερωτική, κτλ) και υγεία σε εμάς και στα δικά μας άτομα και σε όλο τον κόσμο, αν είναι δυνατόν. Με αγάπη και υγεία, έχω την πεποίθηση πως όλα είναι εφικτά!
Α! Και να διαβάζουμε βιβλία, πολλά βιβλία, για το μυαλό και την καρδιά, άλλωστε τα βιβλία είναι μια δυνατή αντίσταση στην αποχαύνωση της εποχής.

ΕΥΡΟΣ Α. ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ)
Για αυτές τις Γιορτές τι θα ήθελα να ευχηθώ;
Μα είμαι τρελός να σας το πω και μετά να να μη προλαβαίνει ο καλός Θεούλης!
Αστειεύομαι βέβαια. Και επι γης Ειρήνη!

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)
Οι ευχές μου για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος που έρχεται, δε θα μπορούσαν να ειπωθούν καλύτερα από τα παρακάτω λόγια του μεγάλου άνδρα Βενιαμίν Φραγκλίνου:
Να είστε σε πόλεμο με τα ελαττώματά σας, σε ειρήνη με τους συνανθρώπους σας και κάθε νέο έτος καλύτεροι άνθρωποι. 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΝΟΥΡΗΣ (ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να μας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσουμε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις που μέσα στα προβλήματα και τις σκοτούρες της καθημερινότητας δεν λαμβάνουν την προσοχή και τη μέριμνα που τους αξίζει. Η νέα χρονιά ας φέρει υγεία και ευόδωση. Και λίγη παραπάνω καλοσύνη. Χρόνια πολλά! 

 

ΜΙΡΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ SKALATIMES)
Σε ενα παράλληλο σύμπαν ξανά γινόμαστε παιδιά. Περιμένουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων, τον Άη Βασίλη με τα δωρα. Περιμένουμε τα «σ´ αγαπώ», τις συναντησεις με τους φίλους και τα παιχνίδια μας, τις ανεμελες μερες με τα κάλαντα και τις σχολικες χορωδιακες παραφωνιες μας, τις μυρωδιές απο τα κουλουράκια σε κάθε γωνία του σπιτιού.
Για φέτος ας αφήσουμε για λίγο το παιδί να υπερισχύσει μέσα μας. Ας δεχτούμε το διαφορετικό, ας αγκαλιάσουμε τους φίλους μας, ας απολαύσουμε τις υγιείς και ιδιαίτερες στιγμές μας, ας αγαπήσουμε πηγαία και χωρίς λόγο, ας τραγουδήσουμε δυνατά και παράφωνα. Ας σταματήσουμε να σπαταλάμε χρόνο, φαιά ουσία κι ενέργεια μισώντας, ας αφήσουμε στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις, ας βγάλουμε την αρνητικότητα, τα «δεν» και τα «μη» απο τη ζωή μας. Για φέτος ας ζήσουμε σε ενα παράλληλο σύμπαν κι ας ξανά γίνουμε και πάλι παιδιά! Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΙΑΡΡΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ)
Τα φετινά Χριστούγεννα όπως και η νέα χρονιά εύχομαι να φέρουν σε όλους τους ανθρώπους την δυνατότητα 
να περιβάλλονται από άτομα που αγαπούν και να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν. Να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς.

ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΑΥΞΕΝΤΗ (ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ)
Το 2018 ηταν μια πολυ παραξενη και αγρια χρονια για την ανθρωποτητα. 
Ευχομαι το 2019 να φερει συνειδητοτητα και φώτιση στους ανθρώπους, έτσι ωστε να μην παραδερνουμαι πια μεσα στη βια, το ρατσισμο, την ανευθυνοτητα και τον εγωισμό.
Μακάρι να μπορέσουμε να δούμε και να προσφέρουμε σε μας και στους γυρω μας την ομορφια και την αγάπη, απο την οποια είμαστε φτιαγμενοι.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ  (ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και με υγεία πάνω απ’ όλα. Ξέρω , ξέρω μια συνηθισμένη τετριμμένη ευχή θα πει κάποιος , μα σίγουρα λόγια που περικλείουν τα καλύτερα της ζωής. Εύχομαι ακόμα οι γιορτές αυτές να βρουν όλους τους ανθρώπους αγαπημένους και αγκαλιασμένους  χωρίς έριδες και μίση. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας και ας αναλογιστούμε τη θλίψη των πολέμων και της φτώχειας που ταλανίζει τον κόσμο. Ας σκύψουμε λίγο στη δυστυχία που έφερε η κρίση σε πολλούς από τους συνανθρώπους μας. Ας ανοίξουμε τη καρδιά μας για να χαρίσουμε άπλετα την αγάπη σε όσους έχουν ανάγκη!
Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ (ΜΟΥΣΙΚΟΣ)
Ευχομαι οι μερες των χριστουγεννων να μεταφερουν την μαγεια τους σε καθε σπιτι, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε ψυχή.
Το 2019 να φερει υγεια και ευτυχια σε ολο τον κοσμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ)
Να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή με τόση ξεγνοιασιά όση είχαμε όταν ήμασταν παιδιά!
Με την νέα χρονιά να θέσουμε νέους στόχους με περισσότερη θετική σκέψη και αυτογνωσία. Με περισσότερη αγάπη, περισσότερη προσφορά , ιδιαίτερα τώρα που ο κόσμος την χρειάζεται.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ)
Εύχομαι αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο.Μαζί με τους αγαπημένους του ο καθένας να ζήσει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.
Καλή Χρονιά!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΙΑΗΛΗΣ (ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)
Γι’ αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να φτάσει η χαρά στην ψυχή ακόμη και του πιο φτωχού ανθρώπου στην Κύπρο μας. Για το 2019 εύχομαι λιγότερες καταστροφές, είτε φυσικές είτε ανθρωπογενείς σε ολόκληρη τη γη. Και ακόμη περισσότερη αποδοχή της ισότητας όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων.

EΛΕΝΑ ΚΑΛΛΗ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΟΝΕΚ)
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει στον κάθε ένα αυτό που πραγματικά επιθυμεί και πρωτίστως υγεία, ψυχική και συναισθηματική ηρεμία. Εύχομαι το 2019 να αποκτήσουμε τη σοφία για να απολαμβάνουμε τα μικρά και καθημερινά γιατί στην τελική αυτά είναι που έχουν την μεγαλύτερη σημασία και αξία!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ (ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)
Εύχομαι η νέα χρονιά να μας οδηγήσει σε μια επόμενη με λιγότερα περιθώρια για ευχές και περισσότερες πράξεις τόσο από εμάς τους ίδιους όσο και απ’ όσους έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν την ποιότητα ζωής μας σ’ αυτή την πόλη και σ’ αυτό το νησί. Όσο αντέχουμε να ελπίζουμε ακόμα για το καλύτερο, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Να μην ξεχνάμε, να ονειρευόμαστε, να διεκδικούμε, να δίνουμε χαρά, να εθιζόμαστε στην ομορφιά, να καταργούμε τη σκληρότητα, να ψάχνουμε τον βαθύτερό μας εαυτό και τις ανάγκες του. Να προφυλάξουμε όσα ακόμα μπορούν να σωθούν και να ασκηθούμε λίγο περισσότερο στην αναζήτηση του ωραίου. Υπάρχει, μας χαρίστηκε, είναι η πόλη μας…

ΝΕΦΕΛΗ ΠΤΩΧΟΠΟΥΛΟΥ (ΖΩΓΡΑΦΟΣ)
Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να έχουμε όλοι αγάπη και ηρεμία μακρία από οτιδήποτε αρνητικό. Για την νέα χρονιά εύχομαι το τρίπτυχο της ευτυχίας: υγεία, αγάπη και χαμόγελα.
Mακάρι το 2019 να φέρει στον καθένα ότι όμορφο επιθυμεί.
Για εμάς που ασχολούμαστε με την τέχνη εύχομαι όμορφες δημιουργικές στιγμές με έμπνευση και δουλειά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ (ΜΟΥΣΙΚΟΣ)
Για τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Μακάρι το 2019 να φέρει στον καθένα αυτο που επιθυμεί! Να μου επιτρέψετε, ως πατέρας δύο παιδιών, αλλά και ως μουσικός και διευθυντής σε ένα ωδείο με πολλά παιδάκια, να κάνω ακόμα μια ευχή, εύχομαι το νέο έτος, το 2019, να φροντίσει να είναι πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα όλα τα παιδάκια, δικά μας και ξένα και τα παιδικά χαμόγελα να μην σβήνουν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Καυκαλιάς: “Πρωταρχικός στόχος είναι η διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μακριά από λαϊκισμούς, μεγαλοστομίες και κακεντρέχειες όπου θα κυριαρχήσουν τα ποιοτικά κριτήρια και η σοβαρότητα”

Μια ιδιαίτερη ημέρα για τον ίδιο επέλεξε να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο Ανδρέας Καυκαλιάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, την ημέρα των γενεθλίων του. Στην

O Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, ο οποίος στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου διοργάνωσε το

error: Content is protected !!