Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο της Λάρνακας

  ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λάρνακας πληροφορεί το κοινό ότι η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο με την Κάθοδος του Άη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 6.00 μ.μ.

Διαδρομή: Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνας, Γλάδστονος, Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως).

Για το πιο πάνω λόγο θα αποκοπούν για την κυκλοφορία οι οδοί  Έρμου, Τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως από τη συμβολή με την Πλατεία Αχιλλέα Θεοδούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλιού Ζαννέτου, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστωνος και οι πάροδοι που οδηγούν στις εν λόγω οδούς.

Η αποκοπή θα γίνει από τις 2.00 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας και τονίζεται ότι η στάθμευση τις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία, θα απαγορεύεται.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. 

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!