Μαθήματα από τον παππού μου: για Επιτυχία στη Δουλειά και στη Ζωή (από τον Μαρκ Δημητρίου) Όταν η ζωή ενός Κύπριου της Αμερικής γίνεται έμπνευση και βιβλίο αυτοβελτίωσης!

SkalaTimes

Μαθήματα από τον παππού μου: για Επιτυχία στη Δουλειά και στη Ζωή (από τον Μαρκ Δημητρίου)
Όταν η ζωή ενός Κύπριου της Αμερικής γίνεται έμπνευση και βιβλίο αυτοβελτίωσης!

O Μαρκ Δημητρίου (κάτοικος Νέας Υόρκης και με ρίζες από την Κύπρο) είναι ένας από τους κορυφαίους ομιλητές ενθάρρυνσης ο οποίος έλαβε μέρος στο συνέδριο Mastermind summit μαζί με τους πολύ γνωστούς και αξιόλογους στον τομέα τους ομιλητές Tony Robbins και Barbara Corcoran από το δίκτυο του ABC.
Ως ειδικός στον κτηματομεσιτικό και οικονομικό τομέα, ο Δημητρίου έχει αναφερθεί εκτεταμένως σε άρθρα της
The New York Times, Reuters, the Associated Press, Huffington Post  και πολλά άλλα  τοπικά και εθνικά μέσα και εκδόσεις.
Έχει αξιολογηθεί κατ’εξακολούθηση στην κορυφή του 1% χορήγησης δανείων της χώρας από το
Scotsmans Guide, Mortgage Executive Magazine and National Mortgage Professional Magazine και έλαβε το βραβείο «Forty under Fortyως ένας από τους 40 πιο πετυχημένους επαγγελματίες στη Νέα Υερσέη.
Ε
ίναι επίσης πιστοποιημένος και αδειούχος εκπαιδευτής, ο οποίος παρέχει διαρκή εκπαίδευση σε λογιστές, κτηματομεσίτες , οικονομολόγους και διευθυντές στην Νέα Υερσέη των ΗΠΑ.
Υπήρξε επίσης και συμπαρουσιαστής στην γνωστή εκπομπή «
The Real Estate and Money showτου τηλεοπτικού καναλιού WVNJ.
Είναι περήφανος πατέρας τριών κοριτσιών.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον Μαρκ Δημητρίου και την ιστορία του παππού του εδώ
: www.GrandfatherLessons.com.

Λίγα λόγια για την ιστορία του Βιβλίου
Μαθήματα από τον παππού μου: για Επιτυχία στη Δουλειά και στη Ζωή” (από τον Μαρκ Δημητρίου)
Οι αρχές καθοδήγησης από ένα μετανάστη ο οποίος δούλεψε σκληρά φωτίζουν το δρόμο προς την επιτυχία σε αυτό το αφιέρωμα καρδιάς, γραμμένο από τον ευπώλητο συγγραφέα Μαρκ Δημητρίου.
Ο Δημητρίου είναι ένας από τους κορυφαίους συμβούλους υποθηκών και δανείων διδάχτηκε πολύ νωρίς στη ζωή του
ότι η επιτυχία είναι επιλογή χάρη στα διδάγματα του παππού του Χαράλαμπου, «Charlie». Το αρχέτυπο του αυτοδημιούργητου ανθρώπου, ο οποίος έφυγε από την Κύπρο πάμφτωχος στην ηλικία των 16 ετών και μετανάστευσε στην Αμερική. Μέσα από όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της ζωής, ο Charlie κατάφερε να υπερνικήσει τα εμπόδια και να αφυπηρετήσει ως εκατομμυριούχος στην ηλικία των εξήντα ετών. Κατόρθωσε να απολαύσει 37 υπέροχα χρόνια με την οικογένεια του και αγαπημένους του φίλους μέχρι που απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών.
Όπως πολλοί μετανάστες της εποχής του, ο Τσάρλι δεν ήταν ποτέ μακριά από το σπίτι του κι έπρεπε να επιβιώσει με εξυπνάδα, αποφασιστικότητα και μια στέρεη βάση διαχρονικών αξιών. Χάρη στην αποφασιστική του θέληση να εργαστεί σκληρά και την αποφασιστικότητά του να ελέγξει τη ζωή αντί αυτή να τον ελέγχει, ο Τσαρλι πέτυχε με τους δικούς του όρους, βρίσκοντας ευτυχία και οικονομική ασφάλεια.
Στο βιβλίο του ο Δημητρίου αφηγείται την συναρπαστική ιστορία του Τσάρλι και μοιράζεται τις διαχρονικές αξίες για επιτυχία εφαρμόζοντας τις στη σύγχρονη εποχή.
Μέσα από τη σοφία του Τσάρλι η οποία διαπνέεται από έμπνευση, ο Δημητρίου παρέχει σαφήνεια και έμπνευση που οι αναγνώστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτως ώστε να αναγνωρίσουν  τα μοναδικά τους ταλέντα και να επιτύχουν τους στόχους τους στη ζωή και στις επιχειρήσεις εφαρμόζοντας τις 15 διαχρονικές αρχές που κληροδότησε ο παππούς του.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Ο Μαρκ Δημητρίου έγραψε ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο επιτυχίας που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Βασισμένο σε δεκαπέντε παγκόσμιες αρχές, το Βιβλίο «Μαθήματα από τον παππού μου» θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις την επιτυχία που αξίζεις στη ζωή και στην καριέρα.
Barbara Corcoran, Δημιουργός
The Corcoran Group, και Επενδυτής στο ABC’s Emmy Award-winning show, Shark Tank

Αυτό το βιβλίο αναφέρεται σε όνειρα, ελπίδα και ευτυχία που επιτυγχάνονται με κουράγιο, επιμονή, ταπεινοφροσύνη και τη στάση που έχει ο κάθε επιτυχημένος άνθρωπος.
Former New Jersey
State Senator Anthony Scardino, Jr.

Στο βιβλίο «Μαθήματα από τον παππού μου» υπάρχουν δύο εξαιρετικά μοντέλα πρότυπα που παραδίδουν πραγματικά μαθήματα ζωής για τους τρελούς και τους τολμηρούς, τα οποία είναι τα κλειδιά για όλους όσους επιτυγχάνουν μεγάλους στόχους. Γνωρίζω κάτι σχετικά με αυτό επειδή έχω πάρει συνέντευξη από πολλούς κορυφαίους CEOS από τις ΗΠΑ. Σας συνιστώ να τοποθετήσετε το βιβλίο αυτό στην κορυφή της λίστας με τα βιβλία που σκοπεύετε να διαβάσετε.
 Scott S. Smith, Συγγραφέας, Extraordinary People:
 Real Life Lessons on What It Takes to Achieve Success

LESSONS FROM MY GRANDFATHER: Wisdom for Success in Business and Life
By Marc Demetriou
Highpoint Life; January 16, 2018
$ 24.99 (hardcover); 176 pages

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!