Ηλεκτροπληξία και ανευθυνότητα στο Παραλίμνι;

protaras1

Η πιο ο κάτω ανάρτηση έγινε από πατέρα στο Fb Group “Που πήγαμε και δεν μας άρεσε” και αφορά τον Δήμο Παραλιμνίου. Αν η κατάσταση είναι όπως περιγράφεται τότε α) ίσως κινδυνεύουν ζωές και β) είναι απαράδεκτο ένας ολόκληρος Δήμος να μην μπορεί να επιβληθεί ενός σοβαρού προβλήματος που αφορά την πολυσύχναστη περιοχή του!

Η ανάρτηση αυτούσια: 
Χθες το απόγευμα 14 Aug 2018 πηγαμε στην παραλια που βρίσκεται μπροστα απο το Polixenia isaak Restaurant στον Πρωταρά.

Στις 19:50 περιπου βγηκαμε απο την θαλασσα και πηγαμε στην βρυση διπλα από τον πεζοδρομο για να καθαρισουμε τα ποδια μας απο τους άμμους. Εβαλα τον γιο μου (τριάμισι ετων) να καθισει στο σημειο που βλεπετε στις φωτογραφιες για να του φορεσω τα παππουτσια του, και μολις ακουμπήσαμε το πεζουλι παθαμε ηλεκτροπληξια. Μας χτυπησε το ηλεκτρικο ρευμα γιατι πιθανον να υπαρχει απώλεια ρευματος απο καποιο φωτιστικο που βρισκεται στον πεζοδρομο. Μολις καταλαβα οτι κατι συμβαινει, αγκαλιασα το μωρο, επειδη ομως ημουν βρεγμενος με κλωστησε το ρευμα, καταφερα ομως να απομακρινω τον γιο μου. Το μωρο επαθε σοκ και πονουσε τα δακτυλα των ποδιων του. Εγω ενιωθα μουδιασμα στο αριστερο μου χερι.

Αμεσως ενημερωσαμε το προσωπικο στο εστιατοριο, οι οποιοι οπως σωστα μας ειπαν οτι ο πεζοδρομος ανηκει στο Δημο Παραλιμνιου. Τηλεφωνησαμε 9 φορες στο 199 και κανενας δεν απαντουσε τα τηλεφωνα. Τηλεφωνησαμε στο Αρχηγειο της Αστυνομιας στην Λευκωσια για να μας ενωσει με τον αξιωματικο στον Αστυνομικο Σταθμο Παραλιμνιου, ο οποιος μας ειπε οτι ο πεζοδρομος εν δουλεια του Δημου Παραλιμνιου και μου εδωσε ενα κινητο τηλεφωνο που ειναι για τα επειγωντα περιστατικα. Τελικα κανενας δεν απαντουσε τα τηλεφωνα.

Ο συγκεκριμενος χωρος ειναι παγιδα για πολλα ατομα και ειδικα για πιαδια που καθονται για να φορεσουν τα παπουτσια τους.

Σημερα το πρωι μιλησα με τον ιδιοκτητη του εστιατοριου και εμεινα με το στομα ανοικτο . Μου ανεφερε το δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει, τηλεφωνησε ο ιδιος πολλες φορες στον Δημο Παραλιμνιου και στην πυροσβεστικη , αλλα δεν μπορουν να βρουν που ειναι το προβλημα. Επισης , τις προαλλες οπως μου ανεφερε, επαθαν βραχικυκλωμα και επιασαν φωτια!

Ο γιος μου και εγω φτηνα την γλυτωσαμε .
Ο χωρος παραμενει παγιδα για τους λουομενους της περιοχης. Οσοι βρισκεστε κοντα στην περιοχη προσεχετε και ειδικα τα μωρα σας γιατι με τοσο κοσμο αυτες τις μερες σε καποιον αλλον θα συμβει.

Τελικα δεν καταφερα ακομα να επικοινωνησω με τον Δημο Παραλιμνιου. Πειτε σας παρακαλω τι πρεπει να καμω;
protaras3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας: Δωρεάν στάθμευση

Δωρεάν στάθμευση Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι, για εξυπηρέτηση των συνδημοτών και επισκεπτών στη πόλη, από την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου μέχρι και

Φεστιβάλ Καραόλου Τερσεφάνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όνομα Συντάκτη: Άννα Κοσμά  (Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου)​ Φεστιβάλ Καραόλου Το κοινοτικό συμβούλιο Τερσεφάνου θα διοργανώσει ένα γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ με θέμα τον καράολο.

error: Content is protected !!