“Just a Sunday Story #1” από το αγαπημένο κατάστημα της Λάρνακας Spyra Design

To αγαπημένο κατάστημα της Λάρνακας το οποίο μας έχει συνηθίσει σε όμορφα μοναδικά events, συνεχίζει να μας προσφέρει διοργανώσεις, εκδηλώσεις αλλά και ιδέες που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα μας.
Το νέο pop up event από το γνωστό μας κατάστημα Spyra Design έχει το τίτλο “Just a Sunday Story #1”.

Το Spyra Design Store λοιπόν σε συνεργασία με το MERES bookstore διοργανώνουν από κοινού, το pop up event “Just a Sunday Story #1”.
Το event θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Spyra Design Store στη οδό Σταδίου56 στη Λάρνακα, στις 25 Φεβρουαρίου 2018 από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ.
Το MERES bookstore είναι ένα εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο το οποίο εστιάζει κυρίως σε ποιοτικές και ιδιαίτερες εκδόσεις σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών όπως architecture, design, arts, society, lifestyle and kids.
Κατά το pop up event θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνησετε από κοντά αυτή τη ξεχωριστή συλλογή βιβλίων μαζι με τα αγαπημένα σας αντικείμενα από το Spyra Design Store.

antonis tzΣε δηλώσεις του στο Skala Times ένας εκ των ιδιοκτητών, ο γνωστός καλλιτέχνης της πόλης μας, Αντώνης Τζιαρίδης μας είπε:

“Πρόκειται για το πρώτο pop-up event που διοργανώνουμε στο κατάστημα. Η πρόταση έχει έρθει από το Meres bookstore και μας ενθουσίασε! Το Meres έχει μια άριστη επιλογή βιβλίων, σε διάφορα θέματα, τα οποία θέλουμε με πολύ ενθουσιασμό να τα παρουσιάσουμε και στους δικούς μας πελάτες γιατί νιώθουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στη δική τους αισθητική, όπως εξάλλου και σε αυτή του καταστήματος μας”.

spyra

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!