Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Τζιμάκο της…

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÍÅÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÔÆÉÌÇ ÐÁÍÏÕÓÇ ÌÅ ÔÉÔËÏ "Ï ÓÔÁËÉÍ ÓÊÅÖÔÅÔÁÉ ÃÉÁ ÓÅÍÁ ÓÔÏ ÊÑÅÌËÉÍÏ" (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)

Ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός Τζίμης Πανούσης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών. Σύσσωμος ο πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον αντισυμβατικό καλλιτέχνη. 

Πριν από ένα μήνα είχε νοσηλευτεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» μετά από αδιαθεσία που είχε παρουσιάσει πάνω στη σκηνή.

Υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι του από όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.

Γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1954 από Μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς – τον Θεόδωρο και τη Φωτεινή – στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χολαργό. Το 1973 βρήκε από αγγελία δουλειά σε περιοδεύοντα θίασο. Στη συνέχεια εγκατέλειψε τον θίασο για να δουλέψει ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα από την οποία παραιτήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter, εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του Τζίμη Πανούση και έκανε λόγο για έναν καλλιτέχνη ο οποίος άφησε το μοναδικό του στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική.

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!