Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Δρομολαξιάς Μενεού

dro0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Δρομολαξιάς – Μενεού η οποία έγινε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από Νηπιαγωγεία και Παιδοκομικούς σταθμούς, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, βόλτες με τρενάκι, Καρουζέλ, κρασί, ζεστά κάστανα, λουκουμάδες ήταν μερικά από αυτά που πρόσφερε ο Δήμος στο κόσμο που παρευρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επιτυχία της εκδήλωσης στους:  Συνδέσμους Γονέων των Σχολείων του Δήμου, Παιδικομικούς σταθμούς ¨Τζιωρτζή” και ΣΚΕ Δρομολαξιάς-Μενεού, Πολιτιστικό Όμιλο Τίμιος Πρόδρομος” Δρομολαξιάς, Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Παντελεήμονα και στο 123ο Σύστημα Προσκόπων Λύσης, αλλά και στο κόσμο που τίμησε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου, με την παρουσία του.

Ο Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού εύχεται στους Δημότες του και σε όλο το κόσμο Καλές Γιορτές!
dro01dro1dro02dro2dro4dro5dro6dro7dro8dro9dro10dro11dro12dro13dro15dro16dro17dro18dro19dro20dro21dro23

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Βαφεάδη προς Βουλευτή Λάρνακας Ορφανίδη για το θέμα της μελέτης για δημιουργία θαλάσσιων έργων για την προστασία και τη βελτίωση της παράκτιας περιοχής της Πύλας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.164 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 8 Νοεμβρίου 2023, προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη

error: Content is protected !!