Μια εξαιρετική μουσική παράσταση που κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις… «Αυλαία και πάμε»

2
Μια μοναδική μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας μέσα στα πλαίσια του Δεκαπενθημέρου  Ερασιτεχνικής Δημιουργίας του Δήμου Λάρνακας.

Η μουσική παράσταση «Αυλαία και πάμε» με την χορωδία του Δήμου Λάρνακας ,υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Ανδρέα Γερολέμου, η οποία  ερμήνευσε αξέχαστα και γνωστά κομμάτια.
Οι παρευρισκομενοι απόλαυσαν μουσικές Νίκου Γκάτσου, Μίκη Θεοδωράκη, δημιουργίες Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων καταξιωμένων και γνωστών δημιουργών.

Πέρα από τις μοναδικές μουσικές επιλογές  (την Μουσική διεύθυνση  και επιμέλεια προγράμματος του προγράμματος είχε ο Μαέστρος, Μουσικός Ανδρέας Γερολέμου)  το κοινό απόλαυσε κείμενα  από τον Δημήτριο  Γκόγκα.

Συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές της μουσικής παράστασης αλλά και στο Δήμο Λάρνακας που συνέβαλε στο να παρουσιαστεί μια εξαιρετική παράσταση (δωρεάν) στους δημότες της πόλης μας.
1

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

error: Content is protected !!