Έναρξη εργασιών για το πρόγραμμα αντιμετώπισης της οπτικής ρύπανσης

St. Lazarus Works (1)

Άρχισαν οι εργασίες για την καταπολέμηση της οπτικής ρύπανσης στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου, η οποία θα αποτελέσει την πιλοτική περιοχή του φιλόδοξου αυτού προγράμματος. Το υπό αναφορά έργο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, του Δήμου Λάρνακας, του ΚΟΤ και του Συμβουλευτικού Οίκου Concept Cyprus.

Στα πλαίσια του προγράμματος θα αφαιρεθούν όλες οι ακαλαίσθητες πινακίδες επί των κτιρίων της επιλέξιμης περιοχής και θα αντικατασταθούν με ομοιόμορφου τύπου σχεδιασμό. Επιπρόσθετα, θα μπογιατιστούν οι προσόψεις των κτιρίων με χορηγία της εταιρείας Dulux. Παράλληλα, θα γίνουν και ορισμένες άλλες ενέργειες αισθητικής αναβάθμισης, όπως προσθήκη ανθώνων και ενίσχυση του πρασίνου. Η παρουσίαση της βελτιωμένης όψης της πλατείας αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2018.

Ευρύτερος στόχος του προγράμματος, πέραν της αισθητικής αναβάθμισης της εικόνας της Λάρνακας, είναι και η καλλιέργεια συνείδησης για μια πιο καλαίσθητη και ελκυστική πόλη, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες.
St. Lazarus Works (2)

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!