Ιmprove my Larnaka και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Λάρνακας 

ImproveMyLarnaka
Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το Κοινό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, θα αρχίσει η χρήση της καινοτόμου εφαρμογής «Βελτιώνω την πόλη μου – Improve my City».

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες, όσους διαμένουν ή εργάζονται στα Δημοτικά Όρια, να αναφέρουν διάφορα προβλήματα όπως πεταμένα σκουπίδια, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένες πλάκες στα πεζοδρόμια, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, κλπ., τα οποία στη συνέχεια θα μεταβιβάζονται αυτόματα στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας, για ανάλογη ενέργεια.

Ταυτόχρονα η εφαρμογή αυτή, θα επιτρέπει τη δημοσίευση στην ίδια την εφαρμογή, έτσι ώστε άλλοι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν αυτά που θεωρούν σημαντικά και να προσθέτουν τα δικά τους σχόλια και ιδέες, κάτι που θα πρέπει να οδηγεί σε μια συλλογική αξιολόγηση της σημασίας τους και της προτεραιότητας που πρέπει να έχουν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της γειτονιάς τους. Η εφαρμογή θα πρέπει να παρέχει στους χρήστες ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η επίλυση του προβλήματος που ανέφεραν.

Με τον τρόπο αυτό οι Υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας θα έχουν μια άμεση, επικαιροποιημένη και ακριβέστερη εικόνα για τα προβλήματα του Δήμου, που προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες με λιγότερο κόστος. Η συνολική επεξεργασία των δεδομένων αυτών επιτρέπει πιο αποτελεσματικό προγραμματισμό εργασιών και διατήρηση στατιστικών.

Η εφαρμογή αυτή είναι στην παρούσα φάση συμβατή για Androids μέσω του Google Play και σύντομα θα είναι συμβατή και IOS μέσω του App Store.

Παράλληλα με αυτή την ενέργεια, ο Δήμος Λάρνακας μέσα στα πλαίσια βελτίωσης της επικοινωνιακής πολιτικής του, αλλά και για καλύτερη επαφή με τους Δημότες, από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, η σελίδα του Δήμου Λάρνακας στο facebook θα δέχεται εισηγήσεις και αιτήματα, εγκαθιδρύοντας έτσι ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας.

Επίσης, περάν του facebook είναι ήδη σε χρήση οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης instagram, youtube chanel, twitter και  google plus. Τα δίκτυα αυτά αποτελούν πηγή ενημέρωσης, πληροφόρησης και χώρο διαδικτυακής επικοινωνίας με το Δήμο Λάρνακας.

facebook: Larnaka Municipality – Δήμος Λάρνακας
twitter: Larnaka Municipality
instagram: dimoslarnakas
youtube chance: dimos larnakas
google plus: dimos larnakas

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!