Σημαντική Ανακοίνωση από το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις

homes
Το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις, μέσα στα πλαίσια των Πανευρωπαϊκών δράσεων του κινήματος και σαν μέλος του « European Action Coalition for housing and city rights», θα φιλοξενήσει στη Κύπρο, απο τις 8 ως τις 12 του Νιοβρη ,18 Ευρωπαϊκά κινήματα τα οποία αγωνίζονται ενάντια στις εκποιήσεις, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της γης ενάντια στην εμπορευματοποίηση της κατοικίας. Κινήματα που αγωνίζονται για το ανθρώπινο δικαίωμα στην στέγη.
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα διοργανωθεί διαμαρτυρία ενάντια στη προσπάθεια φτωχοποίησης του λαού μας από τα Ντόπια και Ξένα Κέντρα αποφάσεων.

Ραντεβού, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, η ώρα 10.00 πμ
Ραντεβού για να τους φωνάξουμε κατάμουτρα πως δεν θα πληρώσουμε για δεύτερη φορά τα δικά τους εγκληματικά λάθη. 
Ραντεβού για να νοιώσουν την οργή μας 
Ραντεβού όλοι εμείς που θεωρούμε το δικαίωμα στη στέγη αδιαπραγμάτευτο! 
Πρέπει να δουν την δύναμη μας, πως είμαστε πολλοί και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι.

Θα συναντηθούμε στην Συνεργατική Κεντρική τράπεζα, για να διαμαρτυρηθούμε για την συμφωνία με την ΑLTAMIRA,

Στην συνέχεια θα πορευτούμε έξω από το Σπίτι της Ευρώπης για να καταδικάσουμε τις πολιτικές οι οποίες οδήγησαν στην φτωχοποίηση των λαών.

Η πορεία θα καταλήξει έξω από την Βουλή, για να απαιτήσουμε από τους εκπροσώπους του λαού με νομοθετικές ρυθμίσεις να προστατευτεί η Πρώτη κατοικία, η μικρομεσαία επαγγελματική στέγη και το αγροτικό τεμάχιο.

Καλούμε όλο τον κόσμο, κόμματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, κινήματα να πορευτούν μαζί μας για να διαμαρτυρηθούμε για τις συμφωνίες που οδηγούν σε μαζικές εκποιήσεις, να απαιτήσουμε από τους εκπροσώπους μας να κατοχυρώσουν το οικουμενικό δικαίωμα, το δικαίωμα στην στέγη.

Το επόμενο μας ραντεβού θα είναι έξω από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτό το Σάββατο, κατά τη Περιφορά και Λιτάνευση των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της Περιφοράς και Λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

error: Content is protected !!