Η Λάρνακα σε χρειάζεται….Πρόσκληση Εθελοντικής Εργασίας στον 1ο Radisson  Blu  Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας    

                                                                 step

Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 1ου Radisson  Blu Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου 2017.

Η Λάρνακα το τριήμερο 17 – 19 Νοεμβρίου αναμένεται να φιλοξενήσει αθλητές και φίλους του αθλήματος του Μαραθωνίου από όλο τον κόσμο. Ένα αθλητικό γεγονός με πολύπλευρους και πολυδιάστατους σκοπούς. Έτσι λοιπόν, η Λάρνακας δηλώνει έμπρακτα την παρουσία και στήριξη της σε τέτοιου είδους διοργανώσεις που προωθούν τον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό.

Ως γνωστό τα τελευταία χρόνια η πόλη μας, έχει καθιερωθεί στον Παγκόσμιο αθλητικό χάρτη με τη διοργάνωση πολλών Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών αγώνων και φιλοδοξία είναι αυτή η προσπάθεια  να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Αναπόσπαστο κομμάτι και η ψυχή κάθε μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης είναι οι εθελοντές. Η Λάρνακα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια του Δήμου Λάρνακας και μεγάλος αριθμός εθελοντών συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις.

Για την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας απαιτείται μεγάλος αριθμός εθελοντών από 14 χρόνων και άνω.

Με γνώμονα όλα τα πιο πάνω και ιδιαίτερα την αγάπη σας για τον αθλητισμό και την πόλη μας, σας προσκαλούμε για άλλη μια χρονιά να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών του Δήμου Λάρνακας για τη διοργάνωση του 1ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιου Λάρνακας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην κ. Γιάννα Νικολάου, Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας στο τηλέφωνο 99817979 και την κ. Μύρια Νεοκλέους, Κοινωνική Λειτουργό Δήμου Λάρνακας, στο τηλέφωνο 97742294 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λάρνακαςhttp://www.larnaka.org.cy ή συμπληρώστε το επισυνημμένο έντυπο και προσκομίστε το στον Δήμο Λάρνακας (5ο όροφο) ή μέσω Φαξ:24653384 ή στο email: a.sxoleio@larnaka.com το αργότερο μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2017.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

error: Content is protected !!