Μια πετυχημένη φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση εις μνήμη μιας 18χρονης….

02Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η εκδήλωση του Ιδρύματος Περπατώντας με την Έλενα,  στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
Μια εκδήλωση που γίνεται πλέον θεσμός.
Την βραδιά παρουσίασε η ηθοποιός Έλενα Χατζηαυξέντη η οποία βγήκε στη σκηνή με ένα τραγούδι που ερμήνευσε η ίδια. «Καλωσορίσατε σε μια γιορτή αγάπης, μνήμης, μουσικής. 
Η Λάρνακα ανέκαθεν γεννούσε ταλέντα. Ταλέντα σε όλα τα είδη τέχνης και μοναδικά ταλέντα στη μουσική. Δε χρειάζεται βέβαια να αναφέρω την Άννα Βίσση και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει και ομορφύνει την Ελληνική μουσική σκηνή.
Η Λάρνακα είχε ανέκαθεν αρκετά μουσικά ταλέντα που έλαμψαν, ξεχώρισαν…… και κάποια, κάποια «έφυγαν» νωρίς. Σαν την Έλενα Μυτίδου η οποία λάτρευε το τραγούδι, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2015 έχασε τη μάχη με τη ζωή. Οι δικοί της μετάτρεψαν τον πόνο τους σε προσφορά και ίδρυσαν το «Ίδρυμα Περπατώντας με την ‘Ελενα» εις μνήμη της κόρης τους. 
Ένα ίδρυμα που προσφέρει σε άπορα παιδιά και μαθητές.
Απόψε γιορτάζουμε μέσα από τη μουσική που τόσο αγαπούσε η Έλενα. Αυτός ο φιλανθρωπικός μουσικός διαγωνισμός πραγματοποίησε την πρώτη φάση του στις 30 Σεπτεμβρίου όπου 40 διαγωνιζόμενοι με μουσικό ταλέντο τραγούδησαν. Βαθμολογήθηκαν και οι 20 πέρασαν στην Β φάση, στον αποψινό τελικό» είπε η παρουσιάστρια και η βραδιά ξεκίνησε.
1Η έναρξη της βραδιάς έγινε με τραγούδι από τον Γιώργο Σταματάρη ο οποίος για ακόμα μια φορά μάγεψε με τη καταπληκτική του φωνή, ενώ στο πιάνο τον συνόδευε ο γνωστός πιανίστας Νεόφυτος Νεοφύτου.
Ο Γιώργος Σταματάρης ήταν και o Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής.
6Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Βύρας ο οποίος αφού μίλησε για το έργο που επιτελεί το Ίδρυμα συγχάρηκε τους ιδρυτές οι οποίοι μετέτρεψαν τον πόνο τους σε προσφορά. Ο Δήμαρχος μίλησε και για την σημασία του πολιτισμού στις κοινωνίες και τόνισε πως ο Δήμος είναι δίπλα σε όσους προσφέρουν πολιτισμό στη πόλη.
4Οι τρεις νικητές του παιδικού διαγωνισμού ήταν:
Αντρέας Χατζηχαμπή
Χρύσα Αναστάση Ζορλή
Παρασκευή Τυρίμου
17Οι τρεις νικητές στους ενήλικες:
Ισαμπέλα Νικολα Καρογλαριαν
Έφη Παντελή
Νάταλη Νικολάου
911O πρώτος τυχερός για το παιδικό διαγωνισμό κέρδισε μια ηχογράφηση στο στούντιο V του Βαλεντίνου Βαλιαντή.
Και οι τρεις πρώτοι νικητές του παιδικού διαγωνισμού πήραν από μια πλακέτα.

Οι  πρώτοι τρεις νικητές στο διαγωνιστικό κομμάτι των ενήλικων πήραν από 100ευρώ, ενώ ο πρώτος εξασφάλισε και μια ηχογράφηση στο στούντιο V του Βαλεντίνου Βαλιαντή.

Σε όλους τους διαγωνιζόμενους δόθηκε σχετική βεβαίωση συμμετοχής.

Να πούμε ότι και οι 20 διαγωνιζόμενοι ήταν εξαιρετικοί, μάγεψαν με τη φωνή και το ταλέντο τους και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους δασκάλους ωδείων που έστειλαν μαθητές τους σε αυτό τον όμορφο φιλανθρωπικό μουσικό διαγωνισμό.

3Την κριτική επιτροπή απάρτιζαν οι:
Γιώργος Σταματάρη ο οποίος ήταν και ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Λευτέρης Μοσχοβίας καθηγητής μουσικής και συνθέτης, ο ηθοποιός Χρήστος Τουμάζου, η Γιώτα Δημητρίου δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του Skala Times και ο  Ευάγγελος Ευαγγέλου καθηγητής μουσικής.
8
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης εκδήλωσης ανέλαβε ο μουσικός Ανδρέας Γερολέμου.
12

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Λάρνακας που στήριξε την εκδήλωση, στο Ράδιο FM το ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης που στήριξε την εκδήλωση αυτή και ήταν χορηγός επικοινωνίας.
Για την ενδυμασία της παρουσιάστριας οι ευχαριστίες πάνε στη σχεδιάστρια Σοφία Κούβαρου, ενώ για τα μαλλιά της παρουσιάστριας, αλλά και της δημοσιογράφου στη κριτική επιτροπή, οι ευχαριστίες πάνε στο Beauty Bar By Antri Nikiforou, στη Λάρνακα.
516713

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

Δήμος Λάρνακας: Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις» 

Το Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις»  της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας οργανώνουν βιωματικά εργαστήρια ψυχικής ενδυνάμωσης τον

error: Content is protected !!