Ξεκινά αγαπητέ γονιέ….

andreasΓράφει ο Ανδρέας Γ. Δημητρίου
Εκπαιδευτικός/Σχολικός Ψυχολόγος
Λάρνακα

Aν το παιδί σου μπορεί και χειρίζεται επιδέξια ένα κινητό τηλέφωνο έξυπνης τεχνολογίας, τότε αγαπητέ γονιέ μπορεί και να κάνει και τις δουλειές του σπιτιού!

Ξεκινά αγαπητέ γονιέ από νωρίς να δημιουργείς υπεύθυνα, αυτόνομα και ανεξάρτητα παιδιά!

Ξεκινά αγαπητέ γονιέ να δώσεις όρια στο παιδί σου και να αντιληφθεί τόσο τα δικαιώματα όσο και τις υποχρεώσεις του στο κάθε μικροσύστημα στο οποίο μεγαλώνει (σπίτι, σχολείο, γειτονιά, κοινότητα)!

Ξεκινά αγαπητέ γονιέ την εκπαίδευση ότι τα δικαιώματα του παύουν να υπάρχουν εκεί που ξεκινούν τα δικαιώματα των άλλων!

Γιατί αγαπητέ γονιέ είναι στο δικό σου χέρι και όχι μόνο στους εκπαιδευτικούς, η εκπαίδευση σε αξίες όπως ο σεβασμός, η συνεργασία, η ειλικρίνεια, η αλληλοβοήθεια, η ομαδικότητα, η ΑΓΑΠΗ!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Καυκαλιάς: “Πρωταρχικός στόχος είναι η διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα μακριά από λαϊκισμούς, μεγαλοστομίες και κακεντρέχειες όπου θα κυριαρχήσουν τα ποιοτικά κριτήρια και η σοβαρότητα”

Μια ιδιαίτερη ημέρα για τον ίδιο επέλεξε να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του ο Ανδρέας Καυκαλιάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, την ημέρα των γενεθλίων του. Στην

O Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί το Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, ο οποίος στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου διοργάνωσε το

error: Content is protected !!