Δημιουργία Παιδότοπων στο παραλιακό μέτωπο ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡΑΓΟΡΩΝ ΜΕΤΡΟ

 metro lar

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης παιγνιδιών για τη δημιουργία παιδότοπων σε δύο σημεία του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων.  Τα  παιγνίδια είναι προσφορά των Υπεραγορών «Μετρό» μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης τους.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Λάρνακας για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων  της πόλης σε ευχάριστες σημεία δραστηριοτήτων και άλλων. Οι εν λόγω παιδότοποι  είναι σε χρήση από την Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017.
4
Τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Η στενή συνεργασία Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

Τέλος ο Δήμος Λάρνακας, εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του στις Υπεραγορές «Μετρό» για την πρωτοβουλία.
6

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση προς τιμή του Γεώργιου Γερασίμου Υπεύθυνου Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 εκδήλωση προς τιμή του κ. Γεώργιου Γερασίμου, Υπευθύνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, για την πολύχρονη

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τρίτη 2 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. Λεωφόρος Αθηνών / Πλατεία Ζουχούρι Παγκύπρια πορεία για την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό Εκκίνηση: Μουσείο Πιερίδη – τερματισμός:

error: Content is protected !!