Οι «χωρικοί» της Λάρνακας θα έχουν δικαίωμα ψήφου κύριε Πρύτανη;

X

Ως διαδικτυακό περιοδικό της Λάρνακας από τον Φεβρουάριο του 2012, ένα διαδικτυακό περιοδικό που “έχει τη συνήθεια” να λέει αλήθειες, να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου που σήμερα κατεβαίνει υποψήφιος Πρόεδρος της χώρας, πέρσι αποκαλούσε τη πόλη της Λάρνακας “χωριό”.
Οι “χωρικοί” της Λάρνακας θα έχουν δικαίωμα ψήφου κύριε Πρύτανη;

10 Μαρτίου 2016 από διαδικτυακά ΜΜΕ:
«Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ χθες το πρωί, ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης επέμεινε να θέτει εκβιαστικά διλήμματα στο ΔΣ της Λάρνακας προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η παραμονή των εταιρειών υδρογονανθράκων στο λιμάνι, δεν θα προχωρήσει η εγκατάσταση της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λάρνακα.

Ο πρύτανης στράφηκε κατά των Λαρνακέων κατηγορώντας τους για απορριπτισμό με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς χαρακτηρίζοντας τη Λάρνακα “χωριό”.

“Γι’ αυτό η Αμμόχωστος έγινε πόλη και η Λάρνακα έμεινε χωριό”, ήταν επί λέξει η δήλωση του στην οποία απάντησε αμέσως ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου που συμμετείχε στη ραδιοφωνική εκπομπή. “Θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως πόλη. Είμαστε πόλη”, ανέφερε ο Γ. Γεωργίου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, ο οποίος κατηγόρησε τον πρύτανη ότι συνεχίζει να διασυνδέει τη δημιουργία της πανεπιστημιακής σχολής με την παραμονή στο λιμάνι με εκβιαστικό τρόπο».

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Βαφεάδη προς Βουλευτή Λάρνακας Ορφανίδη για το θέμα της μελέτης για δημιουργία θαλάσσιων έργων για την προστασία και τη βελτίωση της παράκτιας περιοχής της Πύλας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.164 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 8 Νοεμβρίου 2023, προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη

error: Content is protected !!