Νέα συνεργασία για το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου και το Εκπαιδευτικό & Θεραπευτικό Κέντρο CareAct

maria andreas

Mια καινούρια συνεργασία έχει ξεκινήσει μεταξύ του Ωδείου Ανδρέα Γερολέμου στη Λάρνακα και του  CareAct – Εκπαιδευτικού & Θεραπευτικού Κέντρου.

Τόσο ο μουσικός Ανδρέας Γερολέμου, Διευθυντής του Ωδείου Γερολέμου στη Λάρνακα με πείρα περισσότερη των 20 χρόνων στο χώρο της μουσικής διδασκαλίας, όσο και η Μαρία Χρυσοστόμου, μουσικοθεραπεύτρια και διευθύντρια του καινοτόμου, για τα δεδομένα της Λάρνακας, θεραπευτικού κέντρου CareAct, δήλωσαν στο Skala Times ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή. 

Ως διαδικτυακό περιοδικό της Λάρνακας με ιδιαίτερη αγάπη προς τον πολιτισμό, συγχαίρουμε όλους όσοι προσφέρουν μέσα από τις σχολές και τα κέντρα τους, στον πολιτισμό και στην πρόοδο και εξέλιξη της πόλη μας. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση προς τιμή του Γεώργιου Γερασίμου Υπεύθυνου Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 εκδήλωση προς τιμή του κ. Γεώργιου Γερασίμου, Υπευθύνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, για την πολύχρονη

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τρίτη 2 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. Λεωφόρος Αθηνών / Πλατεία Ζουχούρι Παγκύπρια πορεία για την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό Εκκίνηση: Μουσείο Πιερίδη – τερματισμός:

error: Content is protected !!