Βιοτεχνία Γαλακτοκομικών Προϊόντων Ελένη Μίμη στη Σκαρίνου

mimi1

Πηγή: Τουριστική Ιστοσελίδα http://www.cyprushighlights.com

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την δυνατότητα να βιώσουν κύπριοι δημοσιογράφοι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, διοργάνωσαν δημοσιογραφική επίσκεψη στην Ορεινή και Ημιορεινή Λάρνακα.  Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάδειξη της πληθώρας γαστρονομικών και άλλων τοπικών δραστηριοτήτων της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτής της προσπάθειας ήταν από τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, ο οποίος είναι συνεργαζόμενος φορέας.

Πρώτη επίσκεψη της δημοσιογραφικής αποστολής ήταν μια οικογενειακή βιοτεχνία γαλακτοκομικών προϊόντων Ευρυδίκη Γαβριήλ. Η κα. Ευρυδίκη μας έκανε ξενάγηση στον χώρο της βιοτεχνίας και μας ανέπτυξε την δράση της βιοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων. Με το τέλος της ξενάγησης η κα. Ευρυδίκη κέρασε στους επισκέπτες της τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά τους προϊόντα τα οποία είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά δικής τους παραγωγής.
mimi4Μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση και το μεράκι της κα. Ευρυδίκη καθώς επίσης και η σωστή ‘αυστηρότητα’ της σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής. Άλλωστε οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα και παντού την διαφορά. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης φορέσαμε όλοι ειδικές στολές και ειδικά καλύμματα στα παπούτσια μας! Όσο αφορά τα γαλακτοκομικά προϊόντα που δοκιμάσαμε αυτά ήταν χαλούμι, γιαούρτι, τραχανά και αναρή με το μέλι! Ήταν ΟΛΑ υπέροχα!
mimi3

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τρίτη 2 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. Λεωφόρος Αθηνών / Πλατεία Ζουχούρι Παγκύπρια πορεία για την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό Εκκίνηση: Μουσείο Πιερίδη – τερματισμός:

error: Content is protected !!