Πόλη καθαρή, ευκολότερη διακίνηση!

1

Άρχισε σήμερα η εκστρατεία καθαριότητας της πόλης από αγριόχορτα τα οποία βρίσκονται σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας ο Δήμος Λάρνακας, από σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, απασχολεί 8 άτομα από τις λίστες ανέργων, για δυο μήνες μόνο, ώστε να ενισχυθεί το υφιστάμενο συνεργείο καθαριότητας.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια καινοτομία, αφού για πρώτη φορά εφαρμόζεται κάτι τέτοιο, δηλαδή ένα συνεργείο να ασχολείται αποκλειστικά με την καθαριότητα των πεζοδρομίων από χόρτα.

Η δράση αυτή  εντάσσεσαι στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Λάρνακας για βελτίωση των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης, αλλά και ευκολότερης διακίνησης στην πόλη. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής θα καθαριστούν όλες οι περιοχές της πόλης και η αρχή έγινε σήμερα από την περιοχή Διυλιστηρίων προς το κτήριο του Συμβουλίου Εμπορίας Κυπριακών Πατατών.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!