Το «THE MUSIC ROOM» του Wise Online έρχεται στις Φοινικούδες!

 

1

O μαγικός κόσμος της μουσικής έρχεται μέσα από έξυπνες ιδέες και δώρα σε μια μοναδική έκθεση από το Wise-Online που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου στη πόλη μας, Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, στο Evento Café.
Υποστηρικτής αυτής της μοναδικής έκθεσης, το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου.
Το Skala Times μίλησε με τους ανθρώπους του Wise-Online και μάθαμε περισσότερα τόσο για την έκθεση “The Music Room” όσο και για το Wise-Online.

Skala Times

Η ιδέα του eshop Wise Online πως ξεκίνησε;02
Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αναπτυχθεί με γρήγορους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.  Πιστεύοντας ότι θα αποτελέσει την προτίμηση όλων με την πάροδο των χρόνων,  γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός καταστήματος στο διαδίκτυο, που θα είχε αφενός στόχο να προσφέρει το διαφορετικό προς τους καταναλωτές, αφετέρου όμως τα προϊόντα του να προσφέρουν χαμόγελα και χαρά! Το www.wiseonline.com.cy είναι από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα που άνοιξαν στην Κύπρο με έξυπνα και χρήσιμα δώρα, και στις μέρες μας οι αγορές μέσω διαδικτύου κερδίζουν διαρκώς «οπαδούς».

Τα προϊόντα στο Wise Online είναι ιδιαίτερα. Οικολογικά, έξυπνα, με χαρακτήρα κτλ. Από ποιες χώρες τα εισάγετε;
Η μεγάλη και πολύχρωμη οικογένεια του WISE φιλοξενεί πρωτότυπα, έξυπνα δώρα, προϊόντα καθημερινής χρήσης, υψηλής ποιότητας με μοναδικό σχεδιασμό, που συνδυάζουν όμως πάντα τη λειτουργικότητα.  Φτάνουν κοντά μας από διάφορες χώρες του εξωτερικού.  Τα Koziol, παραδείγματος χάριν, έχουν έντονα οικολογικό χαρακτήρα και μία από τις βασικές αρχές της Γερμανικής εταιρείας, είναι η βιώσιμη ανάπτυξη. Η παραγωγή γίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος με γνώμονα το maximum της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και με θερμοπλαστικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές και 100% ανακυκλώσιμα. Είναι πανέμορφα, χρήσιμα, χαρούμενα προϊόντα, που προσδίδουν διαφορετικότητα και μοναδικό στυλ στο χώρο μας. Δημιουργούνται από καταξιωμένους σχεδιαστές και αρκετά από αυτά έχουν κερδίσει διεθνή βραβεία, όπως τα Good Design, Red Dot, Designplus.

Τι άλλο βρίσκει κανείς στο www.wiseonline.com.cy ;
Εκτός από ξεχωριστά προϊόντα για το σπίτι,  στο «The Music Room»  του Wise Online θα βρείτε μια εντυπωσιακή συλλογή από επιλεγμένα αντικείμενα και γραφική ύλη, για τους φίλους της Μουσικής.  Μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αλλά και μέσα από την σελίδα του Wiseonline στο Facebook μπορεί κανείς να δει εύκολα και απλά όλα τα προϊόντα μας. Οι χρήστες κατά την περιήγησή τους στο www.wiseonline.com.cy  θα ανακαλύψουν  επίσης ασυνήθιστα gadgets αλλά και ιδιαίτερα δώρα εμπνευσμένα από τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς χαρακτήρες (Star Wars, Marvel, Disney) που κλέβουν τις εντυπώσεις. Το “The Ballet Finesse”  επίσης, αποτελεί ιδιαίτερη πρόταση δώρων για τις μικρές μας χορεύτριες.

Μπορεί κανείς να παραλάβει το δώρο/προϊόν του στο σπίτι του αφού το παραγγείλει από το Wiseonline;
Βεβαίως. Αποστολές παγκύπρια πραγματοποιούνται μέσα σε 48 ώρες. Μπορεί κάποιος να παραλάβει την παραγγελία του από τα καταστήματα της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε ή να του παραδοθεί το πακέτο του στη διεύθυνση που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο www.wiseonline.com.cy.
2

Οι Κύπριοι πόσο καλοί καταναλωτές on line είναι τώρα πια;
Το ποσοστό των χρηστών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους είναι πολύ καλύτερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.  Είναι ωστόσο ακόμη χαμηλό, περίπου το 38% των πολιτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για online αγορές.  Όμως, έχει δημιουργεί στην Κύπρο μια διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά.  

Γιατί  να αγοράσει κανείς από το www.wiseonline.com.cy;
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να βρει έξυπνα, πρωτότυπα, χρήσιμα και οικολογικά προϊόντα καθημερινής χρήσης σε προσιτές τιμές. Θα βρει μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, χωρίς ταλαιπωρία και… ξεποδάριασμα.  Μπορεί να παραγγείλει 24 ώρες το 24ωρο και να έχει την παραγγελία του την επόμενη ημέρα, ενώ ένα χρήσιμο δωράκι-έκπληξη τον περιμένει με κάθε αγορά!

Ποιος είναι ο σκοπός των εκθέσεων που κάνετε;
Στις εκθέσεις μας περνάμε πάντα πολύ όμορφα καθώς ο κόσμος έρχεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσει τα προϊόντα μας.  Αργότερα, του είναι ακόμη πιο εύκολο να επισκεφθεί το e-shop από την άνεση του χώρου του και να κάνει τις αγορές του. Επίσης, στις εκθέσεις που κάνουμε αναπτύσσεται μεταξύ μας μια πιο ουσιαστική επαφή.  Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε ο κάθε πελάτης να νιώθει ξεχωριστός, ικανοποιημένος και ευπρόσδεκτος.
3
Πώς προέκυψε η ιδέα να πραγματοποιήσετε έκθεση στη Λάρνακα;
Η ιδέα το “The Music Room” να παρουσιαστεί σε έκθεση στη Λάρνακα, ήταν ιδέα του κοινού μας φίλου Ανδρέα Γερολέμου, που διατηρεί σχολή μουσικής στη πόλη.  Τα τελευταία χρόνια, οι πελάτες μας και καλοί φίλοι του WISE, ξέρουν, περιμένουν, τις εκθέσεις μας για να γνωρίζουν τα προϊόντα μας από κοντά.  Μέχρι σήμερα, έχουμε παρουσιαστεί σε διάφορους  χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό. Τώρα λοιπόν, ερχόμαστε και στην πόλη του Ζήνωνα στις 7 Οκτωβρίου.  Συγκεκριμένα, στο EVENTO CAFE στις Φοινικούδες.

Η έκθεση στο Evento το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ενδιαφέρει μόνο τους λάτρεις της Μουσικής;
Όχι, η έκθεση αυτή αφορά όλους!  Η μουσική, από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι τις μέρες μας, ενεργεί άμεσα στο συναισθηματικό κόσμο του ανθρώπου.  Ταυτόχρονα, μπορεί να δώσει και απίστευτες ιδέες για δώρα, που όλοι οι λάτρεις της Μουσικής θα εκτιμήσουν.  Ειδικότερα, η έκθεση Μουσικών Δώρων του www.wiseonline.com.cy ενδιαφέρει τους δασκάλους, τους μουσικούς, τους μαθητές, τα ωδεία, τις μουσικές σχολές, τις σχολές χορού αλλά και τους γονείς, αφού μπορούν να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα μουσικά αξεσουάρ των παιδιών τους.

Για την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης, συνεργάζεστε με τη Μουσική σχολή του Αντρέα Γερολέμου. Τι ετοιμάζετε για το φθινοπωρινό event στην πόλη μας;
Ετοιμάζουμε πολλά και όμορφα πράγματα! Η έκθεση μουσικών δώρων, που θα γίνει στον υπέροχο χώρο του EVENTO σε συνεργασία με το “Andreas Gerolemou Music School” αλλά και το “Excellence Institute”,  θα σας εκπλήξει ευχάριστα!  Ο κόσμος που θα προσέλθει στην έκθεση, θα έχει την ευκαιρία να δει και να αγοράσει, εάν το επιθυμεί, μοναδικά δώρα εμπνευσμένα από το χώρο της Μουσικής, αλλά και γραφική ύλη για μεγάλους και παιδιά. Δωράκια, διαγωνισμοί και ροφήματα περιμένουν όσους παρευρεθούν στην έκθεσή μας. Επίσης, το ωδείο του Αντρέα Γερολέμου ετοιμάζει για όλους εσάς ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ το τμήμα δημιουργικών τεχνών της Τίνας Πουλλίδη Νεοφύτου, που διατηρεί το “Excellence Institute”, θα δημιουργεί έξω από το χώρο της έκθεσης, κατασκευές εμπνευσμένες από τον χώρο της Μουσικής, για όλα τα παιδιά!
4
Ποιες ώρες θα είναι ανοικτή η έκθεση;
Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου,  7 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Θα δούμε κι άλλες εκθέσεις του Wiseonline στη πόλη μας τη Λάρνακα;
Σίγουρα ναι!  Η συνεργασία μας με τον Αντρέα και την Τίνα, θα έχει συνέχεια!

Σας περιμένουμε στις Φοινικούδες στις 7/10 και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον μουσικό κόσμο του Wise Online.
Ερχόμαστε σύντομα! Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης και ιδιαίτερα εσάς, το www.skalatimes.com, που στηρίζει με μοναδικό τρόπο την έκθεσή μας στην όμορφη Λάρνακα.
last

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας σε μια Συναυλία – Αφιέρωμα «Γι’ αυτούς που έφυγαν»

ΜΟΥΣΙΚΗ                                                            Δευτέρα 29 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος στη Λάρνακα Η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας σε μια Συναυλία – Αφιέρωμα «Γι’

Ανακοίνωση VOLT για ΕΛΑΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΛΤ Είμαστε αποφασισμένοι να απαλλαγούμε από την Λερναία Ύδρα του παρελθόντος Η απόφαση του ΕΛΑΜ να μην παρίσταται σε τηλεοπτικά πάνελ δίπλα σε εκπροσώπους

error: Content is protected !!