Για πρώτη φορά στη Λάρνακα η γιορτή της ΚΟΚ / Θα βραβευτούν Jojo Garcia και Γιώργος Αναστασιάδης

jo-jo-garcia-696x471

ΠΗΓΗ: goal.philenews.com

Πλησιάζει η βραδιά της γιορτής που θα διοργανώσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα (για πρώτη φορά, εκτός Λευκωσίας μετά από πάρα πολλά χρόνια). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ατραξιόν της βραδιάς θα είναι οι τιμητικές διακρίσεις που θα αποδοθούν σε δυο καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα από την ενεργό δράση. Πρόκειται για τους Γιώργο Αναστασιάδη και Τζο-Τζο Γκαρσία (φωτό).

Ο πρώτος αποχώρησε το καλοκαίρι, φτάνοντας στα 42 του χρόνια, ενώ ο δεύτερος σταμάτησε στα 39 του. Κανείς όμως δεν αμφέβαλλε ότι αμφότεροι οι σπουδαίοι παίκτες του κυπριακού μπάσκετ, από τα «διαμάντια» που είχε αναδείξει ο χώρος, θα μπορούσαν να έπαιζαν και άλλα χρόνια. Η αποχώρησή τους, δεν άφησε μόνο το άθλημα φτωχότερο, αλλά στεναχώρησε άπαντες τους φίλους του.

Οι δυο παίκτες, δεν τίμησαν μόνο τις φανέλες των ομάδων που φόρεσαν, αλλά και αυτήν με το εθνόσημο. Εννοείται ότι η κίνηση της ΚΟΚ για να τους τιμήσει, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να έπραττε η καλαθοσφαιρική μας αρχή.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!