Διαγωνισμός τραγουδιού στη Λάρνακα με φιλανθρωπικό χρώμα!

fin

“Τραγουδώντας με την Έλενα”….. Η Έλενα πέθανε σε ηλικία 18 ετών από καρκίνο. Οι γονείς της δημιούργησαν το Ίδρυμα Έλενα και προσφέρουν λεφτά σε άπορους μαθητές, εις μνήμη της κόρης τους.
Ο Διαγωνισμός ταργουδιού γίνεται με σκοπό να προσφέρει στο Ίδρυμα αυτό.
Ένας διαγωνισμός Τραγουδιού με φιλανθρωπικό χρώμα……

Η τελική παρουσίαση θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας με guest star τον Γιώργο Σταματάρη, καλλιτεχνική επιμέλεια Ανδρέα Γερολέμου και στην παρουσίαση της βραδιάς την ηθοποιό ερμηνεύτρια Έλενα Χατζηαυξέντη.
Μια μοναδική εκδήλωση για τη Λάρνακα που συνδυάζει το τραγούδι, την παρουσίαση ταλέντων, μέσα από ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ – πρώτη φάση · Η ακρόαση για τους δύο διαγωνισμούς θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο UCLAN στην ΠΥΛΑ.
Η ώρα του κάθε υποψήφιου θα ανακοινωθεί τηλεφωνικά αργότερα.

  • Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα έχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 13 ετών ενώ στον διαγωνισμό Τραγουδιού Ερασιτεχνών Τραγουδιστών θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής άτομα από 14 ετών μέχρι 25.

  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε επαγγελματίες. Η έστω και μία φορά παρουσία τους σαν επαγγελματίες, οπουδήποτε, τους αποκλείει ΑΜΕΣΩΣ από τον διαγωνισμό.

  • Η ακρόαση γίνεται παρουσία, μουσικά καταρτισμένης επιτροπής και του αρμόδιου υπηρεσιακού για την όλη διοργάνωση του διαγωνισμού, ο οποίος δεν βαθμολογεί τους διαγωνιζόμενους.

  • Στη διάρκεια της ακρόασης δεν μπορούν να παρευρίσκονται στην αίθουσα οι γονείς ή ο δάσκαλος / η δασκάλα του υποψηφίου.

  • Μετά την αποχώρηση από την αίθουσα της ακροαματικής διαδικασίας δεν επιτρέπεται να επανέλθει ο /η υποψήφιος για να εξεταστεί ξανά.

  • Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί με email ή Φαξ στους διοργανωτές μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2017.

  • Κατά την ακρόαση όλοι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο play back θέλουν, το οποίο και θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι ίδιοι.( το τραγούδι μπορεί να είναι ελληνικό ή και ξένο, η συμμετοχή πρέπει οπωσδήποτε να είναι με playback και όχι με όργανο )

  • Δεν μπορεί κανένας να λάβει μέρος στην τελική φάση αν δεν περάσει πρώτα από την ακροαματική διαδικασία.

  • Μπορεί να επιλεγεί τραγούδι (στην τελική φάση του διαγωνισμού) από περισσότερους από ένα διαγωνιζόμενους. 2 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ – Τραγουδώντας με την Έλενα Απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία για όσους θα επιλεγούν για την τελική φάση του διαγωνισμού

  • Μετά από την ακροαματική διαδικασία, όσοι από τους υποψήφιους θα έχουν επιλεγεί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς την επαύριον από την οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού.

  • Θα τους ζητηθεί να παραδώσουν στα Γραφεία του Ιδρύματος μέχρι και την 15Η Οκτωβρίου 2017 το τραγούδι play back που θα ερμηνεύσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού σε CD. Πέραν της ημερομηνίας αυτής κανένα play back δεν θα παραλαμβάνεται και η συμμετοχή του διαγωνιζόμενου ακυρώνεται.

  • Η ευθύνη κατασκευής και προμήθειας του play back είναι αποκλειστικά του διαγωνιζόμενου και πρέπει να είναι σε άριστη ποιότητα.

  • Από τη στιγμή που θα παραδώσουν το play back τους και τον τίτλο του τραγουδιού καμιά αλλαγή δεν θα μπορεί να γίνει στην επιλογή τους.

  • Όλοι οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν ανεξαίρετα με Play – back ενώ στη σκηνή εκτός από ερμηνευτή το κάθε τραγούδι μπορεί να συνοδεύεται από 4 άτομα στα φωνητικά η στο χορό (αν το επιθυμεί ο διαγωνιζόμενος) τονίζουμε ότι η διάρκεια του τραγουδιού να μην υπερβαίνει τα 3 λεπτά.

  • Η σειρά εμφάνισης στον διαγωνισμό καταρτίζεται από την επιτροπή.
    dia final

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσκεψη εργασίας της Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο λιμάνι Λάρνακας για τις εργασίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα συνοδεύσει την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Roberta Metsola στο λιμάνι Λάρνακας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η

Επιτέλους, Δημοτικό Μέγαρο!

Αντρέας ΚαυκαλιάςΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΛάρνακαςΔιαμέρισμα Λάρνακας Μια από τις μεγαλύτερες πληγές του Δήμου της Λάρνακας ήταν η ανυπαρξία Δημοτικού Μεγάρου. « Μα είναι δυνατόν να

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

error: Content is protected !!