Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου! Με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman και Colin Farrell

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!
Με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman και Colin Farrell

To «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου, η ταινία που κέρδισε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου, κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν τα αστέρια του Hollywood Colin Farrell και Nicole Kidman.

Με μια ανατριχιαστική acapella χρήση του «Burn» της Ellie Goulding ως ηχητική υπόκρουση, ο Έλληνας σκηνοθέτης με δύο μεγάλα ονόματα του Hollywood κυκλοφορεί τo τρέιλερ της νέας του ταινία!

Γιώργος Λάνθιμος
Σπούδασε κινηματογραφική και τηλεοπτική σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου στην Αθήνα. Από το 1995 έχει σκηνοθετήσει ταινίες, θεατρικά έργα, videodance, βίντεο κλιπ και αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις . Ήταν επίσης μέλος της δημιουργικής ομάδας που σχεδίασε την έναρξη και τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.
Το 2009, η ταινία του Κυνόδοντας
 κέρδισε το βραβείο “Ένα Κάποιο Βλέμμα” (“Prix Un Certain Regard”) στο Διεθνές Φεστιβάλ Καννών του 2009.Στις 25 Ιανουαρίου 2011 ανακοινώθηκε πως ο Κυνόδοντας είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2010.Στις 10 Σεπτεμβρίου 2011 τιμήθηκε με το Βραβείο Osella Καλύτερου Σεναρίου στο  Φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία  Άλπεις, ενώ το 2015 τιμήθηκε με το Βραβείο Κριτών του Φεστιβάλ Καννών για την ταινία Ο Αστακός.
sacred

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας: Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις» 

Το Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις»  της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας οργανώνουν βιωματικά εργαστήρια ψυχικής ενδυνάμωσης τον

error: Content is protected !!