Κερδίζει και απαιτητικούς αλλά και…. διάσημους το “Αρχοντικόν” στη Λάρνακα

Μετά το Βιντεάκι της Tonia Buxton, ο Έλληνας σκηνοθέτης της “Γαλάτειας” Κώστας Κωστόπουλος και ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο βρέθηκαν στο καινούριο μαγαζί της Λάρνακας μαζί με την παρέα τους

Skala Times

Tonia+Buxton+GT8o3rWxAfQm

Φαίνεται πως το καινούριο εστιατόριο της Λάρνακας, “Το Αρχοντικόν” με κυπριακά και ελληνικά πιάτα και με την μοναδική αρχιτεκτονική του 1800, αλλά και την ξεχωριστή εσωτερική διακόσμηση που σεβάστηκε το χώρο, κερδίζει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, αλλά και….διάσημους!

Με βιντεάκι της στο facebook , απ’ το χώρο του “Αρχοντικού”, πριν λίγες μέρες, μια απ’ τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες της Αγγλίας, η Κύπρια Tonia Buxton (έγινε γνωστή απ’ την ταξιδιωτική / μαγειρική  εκπομπή της στο Discovery Channel) έγραψε πως λάτρεψε το χώρο στο “Αρχοντικόν”!
(“Just adore the space here”).

Σίγουρα όσοι βρεθούν σε αυτό τον πανέμορφο χώρο, που κάποτε υπήρξε το σπίτι της μεγάλης ευεργέτιδας της Λάρνακας, της Ευανθίας Πιερίδου, θα συμφωνήσουν με την διάσημη τηλεπερσόνα.

3Το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος (της πετυχημένης σειράς του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια” αλλά και πολλών πετυχημένων ελλαδικών τηλεοπτικών σειρών) μαζί με τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γκρέκο, την ηθοποιό και σύντροφο του Γκρέκο Μαρία Μουστάκα, τον θεατρολόγο, ηθοποιό και σεναριογράφο Σπύρο Σπύρου, (ο οποίος αυτό το διάστημα ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά), την αρχισυντάκτρια του Skala Times Γιώτα Δημητρίου και την παρέα τους, βρέθηκαν στο “Αρχοντικό” για να απολαύσουν τους μοναδικούς μεζέδες (μια εξαιρετική επιλογή από ελληνικά και κυπριακά πιάτα) και εξαιρετικό κρασί απ’ την πλούσια κάβα του “Αρχοντικού”.
Στην παρέα τους προστέθηκαν στη συνέχεια ο ηθοποιός Γιώργος Αναγιωτός μαζί με τη σύντροφο του Βαλεντίνα Νικολάου.
Να πούμε ότι μαζί με τον διάσημο σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο ήταν και οι δύο του γιοι, Γιάννης, αλλά και Παναγιώτης ο οποίος μόλις είχε φτάσει απ’ την Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Γιάννης είναι βοηθός σκηνοθέτη στην “Γαλάτεια” που συνεχίζει φέτος για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν και αναμένεται να καθηλώσει ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό.

Το πανέμορφο λοιπόν καινούριο στέκι της πόλης του Ζήνωνα αποτελεί στολίδι για τη πόλη και καταφέρνει να γοητεύει τους επισκέπτες, αλλά και να κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!12

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

error: Content is protected !!