Το Hens Party των κοριτσιών απ’ τη Λάρνακα,  η Κρήτη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος!

4

Skala Times

Η bride to be (τον Σεπτέμβριο παντρεύεται) Μαρία Τρικούπη και οι δύο μελλοντικές της κουμπάρες Έλενα Βασιλείου και Δέσποινα Ιωάννου, απ’ τη Λάρνακα, μαζί με τη παρέα τους βρέθηκαν στα όμορφα Χανιά της Κρήτης για να γιορτάσουν το Hens Party της Μαρίας, λίγες βδομάδες πριν από τον γάμο.

Τα κορίτσια πέρασαν ένα καταπληκτικό τετραήμερο αλλά το highlight των διακοπών του Hens Party στα Χανιά ήταν ο αγαπημένος τους τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος τυχαία διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτές.
2“Ήταν η έκπληξη των διακοπών μας για το Hens Party! Ήταν πολύ απλός, ομιλητικός και δεν δίστασε ούτε λεπτό να βγάλει μαζί μας selfie” είπε η παρέα των κοριτσιών που ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την έκπληξη της τυχαίας συνάντησης με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.
“Του είπαμε ότι είμαστε απ’ τη Κύπρο, ως γνωστό κι αυτός από Κύπρο είναι, και ότι βρισκόμασταν στα Χανιά για Hens Party. Με χιούμορ και ένα γλυκύτατο χαμόγελο μας ρώτησε “ρε κορίτσια τι λέμε σε έτσι περιπτώσεις; Οι ώρες οι καλές;” Ήταν πολύ καλός, πραγματικά” δήλωσαν ενθουσιασμένα τα κορίτσια στο Skala Times.
3
Να πούμε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρισκόταν στη Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους, αφού στα πλαίσια της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε εμφάνιση σε γνωστό beach bar της Κρήτης.

To Skala Times (που ομολογουμένως έχει μια αδυναμία και στους γάμους αλλά και στον Γιώργο Παπαδόπουλο) εύχεται στην Μαρία Τρικούπη Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ και στον Γιώργο Παπαδόπουλο να συνεχίσει να μας ομορφαίνει τις ζωές μας με το ταλέντο και τις μουσικές του.
treis
Σημείωση: Την τούρτα για το Hens Party Dinner τα κορίτσια την παράγγειλαν απ’ το ζαχαροπλαστείο“Μοντέρνο Ζαχαροπλαστείο ”στα Χανιά, το οποίο συνιστούν ανεπιφύλακτα αν βρεθείτε στην Κρήτη και χρειαστείτε τούρτες ή άλλα είδη ζαχαροπλαστείου. Είναι ένα πραγματικά μοντέρνο ζαχαροπλαστείο με εξαιρετικές γευστικότατες τούρτες και γλυκά, φοβερή μαεστρία στα σχέδια και καταπληκτικές τιμές.

cace

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!