Ληστεία στα Περβόλια Το Skala Times επικοινώνησε με τον ένοικο του διαμερίσματος

perv1

Δηλώσεις στο Skala Times: “Tα αντικείμενα που έχουν κλαπεί για μένα δεν ήταν η χρηματική τους αξία αλλά συναισθηματική γιατί ήταν δώρο από τον μακαρίτη το παππού μου τη γιαγιά μου και τους γονείς μου . Δεν με νοιάζει καμία ηλεκτρονική συσκευή αλλά αυτά τα αντικείμενα μου στοίχισαν πολύ”

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.15 το απόγευμα της Τετάρτης 9/8, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από 31χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από τη Λάρνακα ο οποίος ενοικιάζει και διαμένει σε οικία στα Περβόλια, ότι την ίδια μέρα μεταξύ των 07.15 – 18.15, διαρρήχθηκε το σπίτι του και κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα και περιουσία που είναι οικογενειακά κειμήλια.

Σύμφωνα με την καταγγελία κλάπηκαν μεταξύ άλλων ένα laptop αξίας 300 ευρώ, ένα i-pad αξίας 400 ευρώ, δύο ρολόγια, ένα ηλεκτρονικό ρολόι άγνωστης αξίας, δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 350 ευρώ, ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, ένα ελβετικό συλλεκτικό ρολόι άγνωστης αξίας, ένα χρυσό σταυρό και δύο χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια άγνωστης αξίας που είναι οικογενειακή κληρονομιά, ένα άτλαντα του 1896 δερματόδετο και 250 ευρώ σε μετρητά.
perv2
Στη σκηνή μετέβησαν στη σκηνή άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ή οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο στην οικία, αφού εισήλθε από κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη πόρτα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Η σκηνή ερευνήθηκε και δακτυλοσκοπήθηκε και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια, ενώ στο σπίτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού και κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

To Skala Times επικοινώνησε με τον ένοικο του διαμερίσματος ο οποίος μας είπε:
Tο μυαλό μου δε πάει κάπου. Κάποιοι γείτονες είχαν αντιληφθεί τους δράστες και από τις περιγραφές ξέρω απλά ότι πρόκειται για δύο νεαρούς άντρες κανονικού αναστήματος λίγο ευσωμους με μπλε παλιό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες εγγραφής.
Δυστυχώς, λόγω κακής συνεννόησης η αστυνομία δεν ήρθε στις 13:00 που είχε γίνει η ληστεία και την είχε καλέσει ο ιδιοκτήτης ( Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε και τους είπε απλά για ένα ύποπτο αυτοκίνητο σταθμευμένο στο χωράφι από το σπίτι αλλά χωρίς πινακίδες και ρώτησε αν έγινε κάποια ληστεία στη περιοχή δεν ήξερε ότι εκείνη την ώρα κάποιοι ήταν στο σπίτι) αλλά ήρθε πιο μετά όταν τους είχα ενημερώσει εγώ.

Τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί για μένα δεν ήταν η χρηματική τους αξία αλλά συναισθηματική γιατί ήταν δώρο από τον μακαρίτη το παππού μου τη γιαγιά μου και τους γονείς μου . Δεν με νοιάζει καμία ηλεκτρονική συσκευή αλλά αυτά τα αντικείμενα μου στοίχισαν πολύ”.  

To Skala Times παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση και μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τον αστυνομικό σταθμό Κιτίου.

Από ΚΥΠΕ και δηλώσεις στο Skala Times
perv3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Βαφεάδη προς Βουλευτή Λάρνακας Ορφανίδη για το θέμα της μελέτης για δημιουργία θαλάσσιων έργων για την προστασία και τη βελτίωση της παράκτιας περιοχής της Πύλας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.164 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 8 Νοεμβρίου 2023, προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη

error: Content is protected !!