Tα αγαπημένα στέκια του Skala Times είναι εδώ! Περιμένουμε και τα δικά σας αγαπημένα!

all best

Αγαπημένα στέκια στη πόλη του Ζήνωνα!

Τα πιο κάτω δεν είναι πληρωμένη διαφήμιση, ούτε πληρωμένη παρουσίαση, είναι προσωπικές επιλογές, τα αγαπημένα του Skala Times.

Στείλτε μας και τα δικά σας αγαπημένα στο skalatimesadv@gmail.com για να δημοσιεύσουμε “Τα Τop Αγαπημένα Στέκια της Λάρνακας, των Αναγνωστών του Skala Times”.
Η δημοσίευση θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2018. Για να έχετε χρόνο να…..”κάνετε την έρευνα σας”.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
To Αρχοντικόν”
Θα το λατρέψετε καταρχάς για τα υπέροχα και γευστικότατα του πιάτα από ελληνικές και κυπριακές συνταγές, μεζέδες που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, τη μεγάλη και πλουσιότατη του κάβα με εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, αλλά επίσης θα το λατρέψετε και για την μοναδική του αρχιτεκτονική, αφού βρίσκεται μέσα στο παλιό Αρχοντικό της Ευανθίας Πιερίδη, το ομορφότερο ίσως κτήριο της Λάρνακας, ένα κτίσμα του 1800. Μία και μόνο επίσκεψη θα σας κάνει θαμώνες του υπέροχου αυτού αρχοντικού. Είναι μια νέα και αλλιώτικη ταβέρνα στη πόλη, που θα αγαπηθεί από ντόπιους και μη.
Facebook Page: https://www.facebook.com/ToArchontikon/?hc_ref=ARSsxAjbHRW7YTSHZB23FoqV8fS23jMYBlznyZ6NdbQzoAx36at-87jagZ2ri0YhBXk&pnref=story.unseen-section
Τηλέφωνο: 24624141

arxontiko1

ΓΙΑ ΨΑΡΟΜΕΖΕΔΕΣ
Ζέφυρος

Είναι άνθρωποι που έρχονται από άλλες χώρες ή πόλεις για να φάνε ψαρομεζέδες στο “Ζέφυρο”. Μια ψαροταβέρνα που προσφέρει πλούσια συλλογή από φρέσκα ψάρια και φυσικά όλα τα συνοδευτικά των ψαρομεζέδων, δίπλα από το μικρό λιμανάκι με θέα τα καΐκια των ψαράδων.
Τηλέφωνο: 24657198

ΓIA SUSHI
Sushi La
Για μπουφέ ή για a la carde, εδώ θα βρείτε τα πιο ωραία sushi. Το περιβάλλον, η ποιότητα και η ποικιλία των sushi, η άψογη εξυπηρέτηση, το πλούσιο μπουφέ, οι καταπληκτικές τιμές, τα κοκτέιλ, όλα αυτά κάνουν το Sushi La πολυαγαπημένο μέρος για sushi. (Συνιστάται κράτηση, τηλέφωνο 99 230681 )

sushi la

ΓΙΑ ΣΤΕΚΙ
Hobos Steak House
Τι συστάσεις μπορεί να χρειάζεται το καλύτερο Steak place της πόλης; Καμιά. Ωστόσο θα υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τα μοναδικά γευστικότατα του στέκια και την πλούσια επιλογή σε πιάτα και ποτά, ο ανακαινισμένος χώρος του Hobos Steak House σου χαρίζει μια μαγική θέα του παραλιακού μετώπου της πόλης, των Φοινικούδων της Λάρνακας.
Άψογη εξυπηρέτηση.
Facebook page: https://www.facebook.com/HobosSteakHouse/
Τηλέφωνο: 24 652584

ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ
Taipei
Κλασικά αγαπημένο κινέζικο για τους Λαρνακείς εδώ και χρόνια, βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου.
Τηλέφωνο: 24 621399

taipei

ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ
Aldente
Στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων βρίσκεται το ιταλικό εστιατόριο Aldente με υπέροχη και γευστικότατη αυθεντική ιταλική κουζίνα, με πλούσιες επιλογές για πάστα, σαλάτες, ριζότο κ.α. Mε set menu για όσους θέλουν ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο σε καλές τιμές.
(Συνιστάται κράτηση καθότι συχνά γεμίζει ακόμη και τα μεσημέρια).
Αν δεν έχετε ώρα να καθίσετε, το
Aldente ετοιμάζει το αγαπημένο σας φαγητό για take away.
Facebook page: https://www.facebook.com/AldenteLarnaca/
Τηλέφωνο: 24664540
aldente
ΓΙΑ ΙΝΔΙΚΑ
Masalas”
Για χρόνια (από το 1994) κρατά τα σκήπτρα στην Ινδική κουζίνα το ανακαινισμένο πλέον Masalas το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.
Οι λάτρεις της ινδικής κουζίνας ξέρουν εδώ και χρόνια πως πρόκειται για ένα απ’ τα πιο αγαπημένα εστιατόρια στη περιοχή της Λάρνακας.
Facebook page: https://www.facebook.com/Masalas-Indian-Restaurant-Larnaca-Cyprus-182995785050227/
Τηλέφωνο: 24644950

masalas

ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Sushi La
Ναι, και πάλι λέμε Sushi La. Το περιβάλλον, η ποιότητα και η ποικιλία των sushi, η άψογη εξυπηρέτηση, το πλούσιο μπουφέ, οι καταπληκτικές τιμές, τα κοκτέιλ, όλα αυτά κάνουν το Sushi La την καλύτερη ίσως επιλογή για τα μεσημέρια μας. (Συνιστάται κράτηση, τηλέφωνο  99 230681 )

ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΜΟΥ
The Point
Αρκετές πλέον οι καλές επιλογές στην Πλατεία Ερμού, αλλά το The Point παραμένει το αγαπημένο μας! Καταρχάς λόγω του Πάνου (Υπεύθυνος του Μαγαζιού) ο οποίος είναι πάντα επαγγελματίας, εξυπηρετικός και προσέχει τον κάθε πελάτη σαν να είναι μοναδικός. Επίσης το φαγητό στο The Point είναι καταπληκτικό (δοκιμάστε τους κολοκυθοκεφτέδες)!  Φαγητό, ποτό, καφεδάκι και φυσικά η τοποθεσία του στην πλατεία, το κάνουν να ξεχωρίζει.
Facebook page: https://www.facebook.com/ThePointLarnaca/?ref=br_rs
Τηλέφωνο: 24400203
the point

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ EATING IN
Σουβλάκια στου Φεσσιά”
Kαταπληκτικά σουβλάκια και άλλα πιάτα στη σχάρα και επιλογές από μεσογειακή κουζίνα και μια τοποθεσία που σου υπενθυμίζει πόσο ευλογημένα όμορφη είναι η πόλη του Ζήνωνα. Δίπλα λοιπόν απ’ την αρχαιότερη εκκλησία της Κύπρου, την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, βρίσκεται το μαγαζί “Σουβλάκι στου Φεσσιά” το οποίο κατάφερε να γίνει αγαπημένο μέρος για πολλούς, σκαλιώτες και μη.
Facebook Page: https://www.facebook.com/Souvlaki-Stou-Feshia-169506233191827/
Τηλέφωνο:  24 400350

feshia

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ TAKE AWAY
Ο Ευθυμής”
All time classic όπως λέγεται από πολλούς. Τα σουβλάκια του “Εφτυμή” δε χρειάζονται συστάσεις, απλά να πούμε πως λατρεύουμε ιδιαίτερα τα υπέροχα και μοναδικά του κεφτεδάκια και δηλώνουμε φαν.
Τηλέφωνο:
 24 817951

ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
The Salad Bar
Μια πλούσια επιλογή από μοναδικές σαλάτες με πολλές επιλογές φτιαγμένες με φρέσκα υλικά.
Μια ματιά στη σελίδα τους στο fb θα σας δώσει μια ιδέα:
https://www.facebook.com/TSBLarnaca/
Τηλέφωνο: 
 24 626280

ΓΙΑ ΠΟΤΟ ή ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SEA VIEW
Sea Joy

To
καλύτερο sea view, αφού νομίζεις πως θα απλώσεις το χέρι και θα αγγίξεις τη θάλασσα. Όμορφα και γευστικότατα πιάτα (δοκιμάστε το “λουλουδόψωμο”), καφές και ποτό. Αγαπημένες ώρες για να το απολαύσεις ακόμη περισσότερο; Μα φυσικά τα απογεύματα, όταν ο ήλιος παίζει με τη θάλασσα μπροστά στα μάτια σου.
Facebook Page: https://www.facebook.com/seajoyproject/
Τηλέφωνο: 24621222
sea joy
ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
Napoli pizza
N
αι, ο κύριος Κλείτος και ο γιος του Μιχάλης, μαζί με την ομάδα τους, είναι οι μάγοι της καλύτερης πίτσας στην πόλη. Είτε επιλέξετε να απολαύσετε τη πίτσα σας στον όμορφο και cozy χώρο της Νάπολις, είτε να πάρετε την πίτσα σας take away ή με delivery, το μόνο σίγουρο είναι πως θα την λατρέψετε.
Επίσης, αγαπημένο μας πιάτο απ’ την Napoli παραμένει και η Mamas Salad.
Οι άνθρωποι εκεί έχουν την εμπειρία της Νέας Υόρκης (είναι πάσης γνωστό πως “οι Ιταλοί ανακάλυψαν την πίτσα, αλλά οι Νεοϋoρκέζοι την τελειοποίησαν”) και γι αυτό, για τον Μιχάλη και τον κύριο Κλείτο, η ποιότητα και η γεύση είναι η προτεραιότητα τους. Και φαίνεται!
Το
fb page της Napolis : https://www.facebook.com/napolipizzacy/
Τηλέφωνο: 24629049
napoli pic best
ΓΙΑ COUNTRY STYLE ΠΟΤΟ ή ΦΑΓΗΤΟ
Blue Pine
Η μοναδική country διακόσμηση του Blue Pine, οι χώροι (ιδιαίτερα οι εσωτερικοί), η αυλή του, το άνετο περιβάλλον (το χειμώνα μπορείς να πας με τις φόρμες), οι μεγάλες τηλεοράσεις για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, το τζάκι το χειμώνα, τα πιάτα του που θυμίζουν Αμερικάνικα μπαράκια, είναι μερικοί απ’ τους λόγους που κερδίζει εδώ και χρόνια θέση στην καρδιά του κόσμου, όλων των ηλικιών.
Facebook page: https://www.facebook.com/BluePineBar/
Tηλέφωνο: 24 646553

ALL TIME CLASSIC ΜΠΑΡΑΚΙ
Eντάξει, ας μη κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλο μας, το Savino Rock bar του αγαπημένου μας Μούλου είναι το μπαράκι που αρκετοί από εμάς νιώθουμε “σαν σπίτι μας”.
Κάτι καθημερινές, βράδια του χειμώνα, με φόρμες, αθλητικά και μπύρα και τον Μούλο δίπλα σου, να εξασκεί το αγαπημένο του χόμπι, την φωτογραφία….
Ναι, έχει τύχει σχεδόν σε όλη τη Λάρνακα.
Facebook page: https://www.facebook.com/savinorockbar/
T
ηλέφωνο:  24620861 ή 99426011

ΓΙΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ
San Pedro
To καινούριο χαμπουργκεράδικο στη πόλη, (κοντά στο γήπεδο της Σαλαμίνας) έχει κερδίσει μια θέση στις καρδιές μας με τα μοναδικά του burgers, την διακόσμηση του χώρου και γενικά το γευστικότατο street food που προσφέρει. Μια αμερικανιά την έχει (βλέπε μεγάλα μεγέθη των burgers, είδος φαγητού, ακόμα και η διακόσμηση εντός του χώρου).
Facebook page: https://www.facebook.com/sanpedrostreet/
Τηλέφωνο:  24 105090
san pedro
ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
Μαραντόνας”
Απορώ που αναρωτηθήκατε τι θα γράφαμε…. Μα φυσικά, “Μαραντόνας”! Ναι, ούτε εδώ χρειάζεται να σας πούμε που ποιος και τι. Ο “Μαραντόνας” εδώ και χρόνια φτιάχνει τα πιο γευστικά σάντουιτς. Δίπλα σχεδόν από το κυκλικό κόμβο λιμανιού και ανοικτό όλο το 24ωρο.
Τηλέφωνο: 97666693

ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑ
Chiao Stelio Deluxe Hotel
Στην περιοχή Μακένζι, στην Πιαλέ Πασά, το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Chiao Stelio σερβίρει υπέροχο πρόγευμα (και σε μη ένοικους) για 12ευρώ, απ’ τις 7 μέχρις τις 10.30 το πρωί, με θέα τη θάλασσα του Μακένζι. Μη το χάσετε, αφιερώστε ένα πρωϊνό εδώ, αξίζει τον κόπο.
Τηλέφωνο: 24 634000
ciao breakfast
ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ, ΚΡΑΣΙ, SNACKS, ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Stories day&night
Ένα πανέμορφο και χαλαρό περιβάλλον με φιλικότατη εξυπηρέτηση, ωραία κρασιά και πιάτα για να συνοδεύουν το ποτό σας, εξαιρετική μουσική (no wonder why, αφού τυχαίνει ο ένας εκ των ιδιοκτητών να είναι ένας απ’ τους καλύτερους DJ του τόπου), ένας χώρος που παραπέμπει με την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση του σε άλλες εποχές και φυσικά ας μη ξεχνάμε και την πρόσφατη απόφαση του Δήμου Λάρνακας που μας κάνει να ερωτευόμαστε ακόμη περισσότερο με το Stories αφού ο δρόμος μπροστά απ’ το μαγαζί (Κλεάνθη Καλογερά) κλείνει για αυτοκίνητα και παραδίδεται μόνο σε πεζούς, τα βράδια απ’ τις 7 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Facebook page: https://www.facebook.com/Storiescafebarlarnaca/
Τηλέφωνο: 24400307
stories pic best
ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ
Art Cafe 1900 bar & restaurant
Mια απ’ τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες pubs της Λάρνακας (ειδικά για το 1900 έρχονται επισκέπτες από άλλες πόλεις, αλλά και χώρες). Σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης κ. Μάριος Διανέλλος το 2012 μας είχε πει Το 1900 διαθέτει 85 ειδών μπύρες, οι περισσότερες από το Βέλγιο, τις οποίες εισάγουμε εμείς, 100 ειδών κρασιά170 ειδών ουϊσκι. Πολύ μεγάλη ποικιλία. Αρκετοί με ρωτούν, μα γιατί φέρνεις τόσο μεγάλη ποικιλία; Επειδή για κάθε ποτό υπάρχει ο πελάτης του. Νοιώθω πολύ όμορφα όταν έρθει πελάτης, Κύπριος ή ξένος και με ρωτά  διστακτικά, “μήπως έχεις αυτή την μπύρα;” κι ενώ περιμένει να απαντήσω όχι, τον εκπλήσσω με ένα ναι”.
Facebook page:https://www.facebook.com/Artcafe1900/
Τηλέφωνο: 24653027
1900 best
ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ή ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΟΤΟ
Α
mmos Beach bar
Το μαγαζί που ξεκίνησε πρώτο ίσως να δίνει ζωή στη περιοχή Μακένζι, το μαγαζί που θυμίζει κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί, είναι μια εξαιρετική επιλογή (γι αυτό άλλωστε έρχονται απ’ όλη τη Κύπρο για να το επισκεφτούν) για όλες τις ώρες του 24ωρου τις οποίες είναι ανοικτό. Εμείς το επιλέγουμε για απογευματινό ή βραδινό φαγητό!
Facebook page: https://www.facebook.com/ammos.eu/
Τηλέφωνο: 24828844

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Blend Cafe Bar στο City Center
Πολύ μας αρέσει αυτή η καινούρια ζωή στη πόλη που έφερε η πρώην στοά Δημητρίου (και νυν City Center). Οι Κυριακές είναι όμορφες για πρωινό καφεδάκι στο Blend Cafe Bar.
H
σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/BlendCafeandBar/?ref=br_rs
Τηλέφωνο: 70 002616
blend cafe
ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
Κ
astela Beach
Ήταν η πρώτη παραλία που τόλμησε να μας φέρει ομορφιά από γνωστά κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά. Και την λατρέψαμε σαν την πιο όμορφη παραλία της Λάρνακας. Στη συνέχεια αναβαθμίστηκε με ακόμη περισσότερη γοητεία για τους θαμώνες της, προσφέροντας φαγητό, ποτό, διασκέδαση (live links, πάρτι από γνωστούς μουσικούς παραγωγούς) αλλά και άψογη εξυπηρέτηση. Η καταπληκτική θάλασσας της Kastelas, τα gazepo, οι ψάθινες ομπρέλες, η πλούσια συλλογή από παγωτό, τα μοναδικά κόκτειλς, και η “vitamin sea” θέα, κάνουν την παραλία της Καστέλας τον πιο αγαπημένο μας παραλιακό προορισμό στη Λάρνακα!
Να μη ξεχάσουμε την προσβασιμότητα σε ΑμεΑ, στην Καστέλα, ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα χάρις στην βοήθεια του Δήμου Λάρνακας και της ΕΤΑΠ.
Facebook page: https://www.facebook.com/KastelaBeachLarnaka/
Τηλέφωνο: 99515324
kastela
ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ
Sundy Beach
Εντάξει, το να ενοικιάσεις κρεβατάκι είναι 10ευρώ, στην πισίνα του ιδιωτικού αυτού χώρου (ενώ στη θάλασσα μπροστά, όπως και σε όλες τις παραλίες είναι μόνο διόμιση), αλλά αξίζει τα λεφτά του αφού το περιβάλλον είναι πανέμορφο και χαλαρωτικό , η καφετέρια και το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και στους επισκέπτες της πισίνας (μπορείτε να απολαύσετε το Lunch σας στα κρεβατάκια σας στην πισίνα ή στο εστιατόριο). Ναυαγοσώστες υπάρχουν και μέσα στο χώρο της πισίνας. Μπορείτε να επιλέξετε gazepo και κρεβατάκια δίπλα από τη πισίνα και το εστιατόριο ή τα κρεβατάκια λίγο πιο κάτω στο γρασίδι (προσφέρεται αν έχετε παιδιά, καθότι εκεί βρίσκεται και η παιδική πισίνα).
Τηλέφωνο: 24646333
sundy beach

Last but not least, το καλύτερο winery με τάπας, είναι μια καινούρια άφιξη και μοναδικό στο είδος του μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στο City Center (πρώην στοα Δημητρίου) και είναι το Vinaria world wines & twisted tapas.
Εκεί μπορείτε να βρείτε μοναδικά κρασιά (φυσικά!) αλλά και τάπας!
Facebook page: https://www.facebook.com/pg/VinariaCyprus/about/?ref=page_internal
Τηλέφωνο: 24 400077

vinaria
Αυτά λοιπόν τα αγαπημένα απ’ το Skala Times!
Αυτά είναι τα αγαπημένα μας, σε μια πόλη που αποκτά ζωή, καινούριους χώρους, και αυξάνει τις επιλογές μας.

Περιμένουμε τα δικά σας αγαπημένα στις πιο κάτω κατηγορίες στο ημέηλ skalatimesadv@gmail.com
Σημείωση: Για να μετρήσει η ψηφοφορία σας θα πρέπει να έχετε ψηφίσει τουλάχιστον 50% απ’ τα πιο κάτω.

Ψηφίστε για:

1. ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (μπορείτε να βάλετε ένα ή δύο πχ ένα για κυπριακή και ένα για ελληνική)
2. ΓΙΑ ΨΑΡΟΜΕΖΕΔΕΣ
3. ΓΙΑ SUSHI
4. ΓΙΑ ΣΤΕΚΙ
5. ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ
6. ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ
7. ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
8. ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΜΟΥ
9. ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ EATING IN
10. ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ TAKE AWAY
11.
ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
12. ΓΙΑ ΠΟΤΟ ή ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SEA VIEW
13.
ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
14. ΓΙΑ COUNTRY STYLE ΠΟΤΟ ή ΦΑΓΗΤΟ
15.
ALL TIME CLASSIC ΜΠΑΡΑΚΙ
1
6. ΓΙΑ ΧΑΜΠΟΥΡΚΕΤ
17. ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
18. ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑ
19. ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ, ΚΡΑΣΙ, SNACKS, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
20. ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ (winery)
2
1. ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑΣ
2
2. ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ή ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΟΤΟ
23. ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
24. ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
25. ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ

 






Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!