Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας για την Πινακοθήκη

pika pika
Ο Δήμος Λάρνακας, σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τη μεταστέγαση του Γραφείου Τέλεσης Πολιτικών Γάμων σε χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρνακας, επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κτήριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα το Γραφείο Πολιτικών Γάμων, το οποίο ενοικιάζεται από το Δήμο Λάρνακας, η μετακίνηση είναι αναγκαστική με βάση το Ενοικιαστήριο Συμβόλαιο, το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, μέσα στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής, αποφάσισε όπως μεταστεγάσει το Γραφείο, σε χώρο που του ανήκει.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας διαβεβαιώνει το Κοινό ότι δεν λειτούργει «ετσιθελικά» ή δογματικά και επειδή λαμβάνει υπόψη του τις εισηγήσεις των δημοτών για το καλό της πόλης, θα επανεξετάσει την απόφαση του, εκφράζοντας έτσι την καλή διάθεση για οποιεσδήποτε εισηγήσεις για το καλώς νοούμενο συμφέρον του Δήμου.

Η οποιαδήποτε τελική απόφαση ληφθεί, όπως και το σκεπτικό της, θα κοινοποιηθεί άμεσα στους Δημότες.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 1 Αυγούστου 2017

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!