Σεμινάριο NLP Practitioner με τον διεθνούς φήμης Brian Colbert!

iam2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άλμα προς  την επιτυχία μπορούν τώρα να κάνουν οργανισμοί, επαγγελματίες αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με την προσωπική τους ανάπτυξη, μέσα από τα ολοκληρωμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα του International Association of Mind Coaches, του πλέον καταξιωμένου οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, σε θέματα NLP Mind Coachingπου συνεχίζουν να προσφέρονται στην Κύπρο.

Προσφέροντας για το πρώτο τετράμηνο της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς το αδειοδοτημένο σεμινάριο NLP Practitioner, σε τρία μέρη, 9–10/9, 30/9–1/10 και 16–17/12. Το NLP Practitionerαποτελεί μέρος το Diploma in Mind Coaching, αλλά μπορεί και να αξιοποιηθεί αυτόνομα, από όσους επιζητούν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη στο δικό τους τομέααφού η τεχνολογία του NLP, αποτελεί πλέον, ένα απαραίτητο προσόν για κάθε επαγγελματία σε ολόκληρο τον κόσμο, από διευθυντικά στελέχη μέχρι εκπαιδευτικούς.  

Παράλληλα προσφέρονται στην αγορά τα καινοτόμα και διεθνούς φήμης σεμινάρια του IAMC για επιχειρήσεις. Προγράμματα τα οποία επιλέγουν οι κολοσσοί της αγοράς όπως GooglePepsiO2 και CRH.

Κύριος εκπαιδευτής του οργανισμού, ο διεθνούς φήμης Master NLP Trainer και συγγραφέας Best Seller Brian Colbert,  και συν-εκπαιδευτής η Έλενα Χατζηγεωργίου, IAMC Accredited Mind Coach,  Official IAMC Cyprus Coordinator.

Τα προγράμματα του IAMC είναι αναγνωρισμένα από το Society of NLP και συστήνονται από τον συν-δημιουργό του NLP DrRichard Bandler.

Καθιστώντας έτσι την Κύπρο, κέντρο του υψηλότερου επιπέδου εκπαιδεύσεων NLP Mind Coaching.

Τα σεμινάρια είναι κατάλληλα για Ελληνόφωνους και Αγγλόφωνους.

Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας www.nlp.ie/cyprus/ και στο f International Association of Mind Coaches.
iam1

 


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!