Μάθετε Ντραμς, ακόμα ένα μουσικό όργανο με οφέλη!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που τα μαθήματα ντραμς ομορφαίνουν τη ζωή ενός παιδιού, ενός έφηβου ή ακόμα και ενός ενήλικα.

Τα ντραμς (drums) όταν σε κερδίσουν σε οδηγούν να ανακαλύψεις ένα καινούριο κόσμο που σου μαθαίνει ταχύτητα, αφοσίωση, ρυθμό και ομορφαίνει τη ζωή σου.

Σύμφωνα με όσους έχουν ασχοληθεί με το όργανο αυτό: αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου, ενώ σε βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση, κάτι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε άλλους τομείς της ζωής σου.
Στα ντραμς απαιτείται και σωματική συμμετοχή, με αποτέλεσμα πολλές φορές κάποιοι να χάνουν κιλά με την ενασχόληση τους με αυτό το μουσικό όργανο.
Τα ντραμς όπως και όλα τα μουσικά όργανα σε ρίχνουν στους ωκεανούς της μουσικής, που τα ωφέλη είναι πολλά, ακόμα και αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο με αυτά. Αρκετές έρευνες έχουν γίνει για την επίδραση της μουσικής στο εγκέφαλο, ενώ επιστήμονες έχουν τονίσει πως τα παιδιά που ασχολούνται με τη μουσική τα πάνε καλύτερα στο σχολείο από αυτά που δεν έχουν επαφή με τη μουσική.

Σύμφωνα με μελέτη του 2014, η οποία εξέτασε τις επιδόσεις παιδιών από φτωχικές συνοικίες του Σικάγο και του Λος Άντζελες, τα παιδιά που μαθαίνουν ένα νέο μουσικό όργανο μπορεί να αποκομίσουν ένα επιπρόσθετο όφελος: την ικανότητα να διατηρούν τις επιδόσεις τους στο σχολείο, σε υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Στα πλαίσια της μελέτης, η οποία παρουσιάστηκε προ διετίας στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ψυχολογικής Ένωσης, διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά ηλικίας 9 με 10 ετών που είχαν διδαχτεί μουσική, είχαν καλύτερες επιδόσεις στο διάβασμα σε σχέση με όσα δεν είχαν παρακολουθήσει μουσικά μαθήματα”.
(Πηγή: http://www.pathfinder.gr)

Μπορείτε να αρχίσετε μαθήματα ντραμς στο Ωδείο Γερολέμου στη Λάρνακα!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Χρυσοπολιτίσσης 75 Λάρνακα 6015, Κύπρος
Τηλέφωνο: (00357) 24652964
Κινητό: (00357) 99634319
Φαξ: (00357) 24652964 & (00357) 24654822
Email: gerolemou@cytanet.com.cy
gerolemou ntrams

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!