΄Minimale’ της Έλενας Κουζάρη και του Γιώργου Μοτίτη στο Πολυχώρο Αποθήκες στη Λάρνακα

art apothikes

Minimale

Προσκαλείστε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής ΄Minimale’ της Έλενας Κουζάρη και του Γιώργου Μοτίτη το Σάββατο 22 του Ιούλη 2017 η ώρα 19:30 στο Πολυχώρο Αποθήκες, στη Λάρνακα. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο αντιδήμαρχος ο κ. Ιάσων Κ. Ιασωνίδης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου 2017.

Οι απόφοιτοι της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας, ‘Έλενα Κουζάρη και Γιώργος Μοτίτης διοργανώνουν την πρώτη τους ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο ‘Minimale‘. Η ‘Ελενα, 18 χρονών, κατάγεται από το Δάλι ενώ ο Γιώργος, 19, από τη Λάρνακα. Από πολύ μικρή ηλικία, ήταν και οι δύο δημιουργικοί και πάντα δεσμευμένοι με οτιδήποτε σχετικό με την τέχνη. Εμπνευσμένοι από τις δασκάλες τους, Θέκλα Παπαδοπούλου, Έλενα Τσιγαρίδου και Ιωάννα Κυθραιώτου, ο Γιώργος και η Έλενα εκπληρώνουν ένα από τα μεγαλύτερα τους οράματα με τη παρουσίαση της δουλειάς τους.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 13:00 και 16:00 – 20:00 εκτός Κυριακή

Είσοδος Δωρεάν

Elena Kouzari and George Motitis, graduates of the American Academy Larnaca, are hosting their first Art Exhibition named ‘Minimale’. Born and raised in Dali, Elena is 18 years old while George is 19 from Larnaca. From a very young age, they were both enthusiastically creative and involved in everything related to art. Inspired by their art teachers, Thekla Papadopoulou, Elena Tsigaridou and Ioanna Kythreotou; George and Elena fulfilled one of their biggest aspirations of hosting their own Art Exhibition.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!