Δείπνο προς τιμή των Εθελοντών Ιατρών του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Λάρνακας και των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

giatroi2

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, σε εστιατόριο της Λάρνακας, δείπνο προς τιμή των Εθελοντών Ιατρών του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Λάρνακας και των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Σκοπός του δείπνου ήταν η απόδοση ευχαριστιών από τον Δήμαρχο Λάρνακας και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,  για την ανιδιοτελή προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη, η  Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας κ. Άντρη Ανδρέου, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, Υπηρεσιακοί Λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας, οι Πρόεδροι των Ιατρικού Συλλόγων Λάρνακας «Απολλώνιος» και Αμμοχώστου «Γαληνός», οι Εθελοντές Ιατροί και Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
giatroi1
 Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Πρόεδρος της Επιτροπής ευχαρίστησαν όλους τους Εθελοντές και επισήμαναν ότι προθέσεις και πράξεις όπως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας, αποτελούν μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους  συμπολίτες μας. Η πράξη αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική, όταν προέρχεται από Εθελοντές, οι οποίοι με πάθος και θέληση αντιμετωπίζουν το συνάνθρωπό μας, προσφέροντας από το υστέρημα του χρόνου τους.

Η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι πράγματι μια υπόθεση καρδιάς. Είναι αυθόρμητη, χωρίς σκέψη και υπολογισμό. Είναι κάτι που πρέπει να μας διακατέχει και ανά πάσα στιγμή να γίνεται η κινητήρια δύναμη της κοινωνίας στην ομαδική υπέρβαση των προβλημάτων.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 6 Ιουλίου 2017

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!