Εκατόν κιθάρες υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Βαγγέλη Μπουντούνη και η χορωδία του Δήμου Λάρνακας υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Ανδρέα Γερολέμου μάγεψαν το κοινό

ki1

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάσε ψες Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακα 2017, την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη πόλη μας.
Εκατόν κιθάρες με μαέστρο τον Βαγγέλη Μπουντούνη και Καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα μάγεψαν πραγματικά τους τυχερούς που βρέθηκαν ψες στο Παττίχειο Αμφιθέατρο.
Ενώ η χορωδία του Δήμου Λάρνακας υπό την Διεύθυνση του μουσικού Ανδρέα Γερολέμου “έδεσε” τις φωνές της με τις εκατόν κιθάρες και συνεπήρε τους παρευρισκομένους.
ki5
Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας μαζί με τη σύζυγο του, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας.

Να αναφέρουμε ότι ο Μαέστρος της κιθαριστικής ορχήστρας, ο κ. Βαγγέλης Μπουντούνης συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον Μάνο Χατζιδάκι και τιμήθηκε με πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας στην Ισπανία ( Santiago de Compostella , διαγωνισμός Α. Segovia) και στην Ιταλία (Μιλάνο – Ακαδημία Vivaldi , Βερτσέλι -διαγωνισμός Viotti – βραβείο M.C.Tedesco ).
Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και ρεσιτάλ στην Ελλάδα, στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία, Τσεχία, κ.α ), σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και στον Καναδά και τις Η.Π.Α.
ki7
Ο Μαέστρος της χορωδίας του Δήμου Λάρνακας, ο μουσικός κ. Ανδρέας Γερολέμου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού εδώ και πολλά χρόνια υπηρετεί με επιτυχία και αγάπη τη μουσική μέσα απ’ το Ωδείο στη Λάρνακα, του ως διδάσκαλος, ως Μαέστρος της χορωδίας Λάρνακας και φυσικά ως μουσικοσυνθέτης.

ki2

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου βρέθηκαν στη σκηνή οι σολίστ: Γιώργος και Στέλιος Γκόλγκαρης, Μάρω Ραζή και οι βιρτουόζοι των εγχόρδων «String Demons» Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη.

Επίσης, συμμετείχαν τα Κιθαριστικά Σύνολα: Acordes Guitar Ensemble, Cyprus Guitar Trio, Rumba Attack, καθώς και καθηγητές και σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων και Μουσικών Σχολείων ΥΠΠ

Στην μοναδική μουσική βραδιά τραγούδησαν οι ταλαντούχοι Μάριος Ανδρέου ο οποίος προκάλεσε συγκίνηση με τη μοναδική του φωνή και ταλέντο, η επίσης εξαιρετική Στάλω Παπαδοπούλου και η 14χρονη Παναγιώτα Χατζηβασιλείου που εντυπωσίασε με τη φωνή της, στο τραγούδι “Κεμάλ”.

Με στίχους Γκάτσου, μουσικές Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και άλλα κομμάτια μιας σπουδαίας πολιτιστικά Ελλάδας γέμισε το Παττίχειο Αμφιθέατρο, ενώ το χειροκρότημα του κόσμου σε πολλές στιγμές ήταν παρατεταμένο.

ki3

 


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

error: Content is protected !!