“Κατεβάστε τις πριγκίπισσες σας απο τους πύργους” oι ευχές και τα μηνύματα ενός μπαμπά για τα γενέθλια της δικής του πριγκίπισσας!

Το πιο κατω ποστ, μπαμπά, το κλέψαμε απ’ το fb γιατί οι δηλώσεις και οι ευχές του μας γοήτευσαν και μας προβλημάτισαν….
Ο μπαμπάς με τις “προειδοποιήσεις”, μηνύματα και ευχές είναι ο Αλέκος Αλέκου.
Από εμάς, εδώ στο Skala Times, τις πιο όμορφες ευχές στην πριγκίπισσα του!
——————————-

Κατεβάστε τις πριγκίπισσες σας απο τους πύργους, μάθετε τους να κοιτάζουν και λίγο χαμηλά και όχι μόνο τα άπιαστα αστέρια. Αφήστε τα μαλλιά τους ακτένιστα και μάθετε τους πως να σελωνουν μόνες τους το άλογο. Να φέρνουν βόλτες στα λιβάδια όλη μέρα και να λερώνουν τα ακριβά φορέματα. Να μην τυφλώνονται απο τις γυαλιστερές πανοπλίες Δονκιχωτηδων και να ρίχνουν και καμμιά ματια στο καψουρη το γιο του μεροκαματιάρη του κηπουρού….

Χρόνια πολλά στη δική μου πριγκίπισσα.
Χρόνια πολλά σε μια διαφορετική “μπαρμπι”.

Υ.Γ ο υποψήφιος γαμπρός θα πρέπει να με ξαπλώσει νοκ αουτ για να την έχει…. Για αυτό αν δεν είσαι και κανένας Μακγκρεκορ ή κανένας Μειγουεδερ….ξεκίνα προπόνηση……!!
alekos

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!