“Μια συναυλία Σταθμός στην πορεία του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας”

kithares

yero12Και ενώ η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μεγάλο μουσικό γεγονός, τη συναυλία με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου 2017 στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο στη Λάρνακα, το Skala Times μίλησε με τον Μαέστρο του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέα Γερολέμου, ο οποίος δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθεί με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου. Πέρσι τον Ιανουάριο (2017) είχε λάβει μέρος με μαθητές του ωδείου του (φωτογραφικό  υλικό αριστερά και πιο κάτω) σε συναυλία της κιθαριστικής ορχήστρας.

Στις 5/7/2017 λοιπόν τΦωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας, υπό τη Διεύθυνση του Ανδρέα Γερολέμου, συμμετέχει στο μεγάλο μουσικό γεγονός,  δίπλα από τη Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου.
Τι μας είπε ο Μαέστρος γι αυτό;

Είναι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση που το Φωνητικό Σύνολοyero14 του Δήμου Λάρνακας λαμβάνει μέρος σε αυτή την μεγάλη παραγωγή. Πιστεύως πως θα είναι μια συναυλία Σταθμός στην πορεία του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας.
Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε σε τέτοιες μεγάλες και σπουδαίες Συναυλίες και πραγματικά είμαι περήφανος και ευλογημένος θα έλεγα που βλέπω το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας να ανεβαίνει τα σκαλιά της επιτυχίας συνεχώς μέσα από διάφορες συνεργασίες και δραστηριότητες του.
Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να αδράξω την ευκαιρια μέσω του διαδικτυακού σας περιοδικού και να πω να μεγάλο ευχαριστώ στον παραγωγό κ. Αντώνη Κοιζια που μας πρότεινε να συμμετέχουμε, καθώς επίσης και στον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Βύρα για την όλη στήριξη του.
Να αναφέρω ότι το πρόγραμμα της συναυλίας στις 5 Ιουλίου θα περιέχει αγαπημένα και γνωστά κομμάτια από τους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, κ.α,  καθώς και ξένο ρεπερτόριο και πολλές άλλες εκπλήξεις”.
yero11yero13

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!