Λάρνακα: «Τσίμπησαν» ληστή περιπτέρου σε μπλόκο – Ναρκωτικά, όπλα και πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο

police academy

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο στη λεωφόρο Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός, έχοντας ως συνεπιβάτες δύο 21χρονους και ένα 20χονο, όλοι ομοεθνείς του.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας ως κλοπιμαίο από τις 14 Ιουνίου, 2016 ενώ ο 21χρονος το οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος πιστοποιητικού ασφαλείας, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης ενώ ο ίδιος φέρεται να διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά τη σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 20χρονου μικρή ποσότητα κάνναβης, ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε στο ντουλαπάκι ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, ένα βουλγάρικο διαβατήριο καθώς και δύο πινακίδες αριθμών εγγραφής που αντιστοιχούν σε άλλο αυτοκίνητο το οποίο είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Τόσο ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο 20χρονος συνεπιβάτης, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα απόπειρας ληστείας σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας, που διαπράχθηκε στις 5 Ιουνίου, 2017. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας, τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου, την ΥΚΑΝ Λάρνακας, το ΤΑΕ Λάρνακας καθώς και από την Τροχαία Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=222017&catid=4

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας: Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις» 

Το Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας «Εξέλιξις»  της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας οργανώνουν βιωματικά εργαστήρια ψυχικής ενδυνάμωσης τον

error: Content is protected !!